Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Bet jūk tai graudu, ir strateginiuose žaidimuose išmanai, ir lenktynių, ir mmorpg, ir nuotykių, ir veiksmo, ir žaidimų naujienos, ir telefonai, ir apie kompiuterius, ir apie žaidimų kūrimą, tinklapių ir kt. Tai tu dura freepostinanti, ar tu užketėjusi nolifer?

Taip nusimanau , o ką pavydi ? Tau kažkaip dėmesio trūksta , noriu aktyvumą sukelti , bet matosi padedi kitiems ir gaunį krūvą įvairių papeikimų - realiai aš padedu išsirinkt , patariu , pasakau įvarias klaidas .

(redaguota)

Jei jau visiems padedu pasirinkti telefoną , ką daryti , kai kažkas blogai - jūs tai vadinate freepostinimu - pas mane dauguma pranešimų nuo minimum 5 žodžių ... Ir žodis Greta turi būti rašomas didžiają raide .

Oho. 5 žodžiai. Sveikinu, pakankamai nemažai jau. Progresuojam.

Ir ką tu ten gero parašai? Tą patį, ką jau 5 žmonės parašė. Labai naudingi tavo patarimai turbūt.

Redaguota , nario Marciius ▲
  • Teigiamai 2

Taip nusimanau , o ką pavydi ? Tau kažkaip dėmesio trūksta , noriu aktyvumą sukelti , bet matosi padedi kitiems ir gaunį krūvą įvairių papeikimų - realiai aš padedu išsirinkt , patariu , pasakau įvarias klaidas .

jau sakei kad padedi išsirinkti, nemanau jūk išmanai žaidimų kūrima, tinklapių kūrima, lenktynių žaidimus, strateginius žaidimus, mmorpg, nuotykių, veiksmo?? rmt užketėjas nolifer

ha, dar vienas freeposteris atejo, išeik į lauką auka

Kažin kuris čia auka. Pats čia dabar stresuoji ir krauni į kelnes dėl to kas tau išvis neaktualu turėtų būt.

Kai forumas nėra tinkamai prižiūrimas, visiems nariams yra nusispjaut ir daro ką nori... ;) Būtų forumas tinkamai prižiūrimas, būtų visai kas kito. Man pradeda, kažkaip kilti įtarimas, jog "jį" yra tas pats .auriimas` ar .aurim` (pamiršau koks ten) - didysis freeposteris.

Įtarinėk toliau kiek nori. Bet galiu patvirtint kad tavo įtarinėjimai klaidingi..

Freepostinimu to nepavadinčiau,freepostinimas tai kai rašo visiškai ne į tema kas nesusija arba tai pranešimu rašymas pastoviai tarkim kaip Sėkmės,sėkmės , o pas ja platus pranešimai,forume nėra tokios dar taisyklės kad koks narys negalėtu išreikšti nuomonės jei jis to nori, jei rašo pranešimus padeda kitiems tai nemanau kad dėl to turėtu galva jums skaudėti,pavizdžiui aš jos pranešimose neįžiūrėjau jokiu blogu dalyku kad ten freepost butu ir panašiai.

Tema rakinama.

• Teigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...