Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki visi minecraft žaidėjai :) , Noriu jums pristatyti gera Lietuviška minecraft serveri.

Šis Minecraft serveris yra visas sulietuvintas ir labai gerai veikia , bei labai geros buklės.

Užeik i ši Minecraft serveri , nepasigailėsit , labai geri žaidėjai su gera nuotaika , taip pat ir savininkai.

Taigi mūsu serverio IP:chetos.ax.lt:27786

Taip pat ir mūsu serverio video:http://youtu.be/jV4hfUVa6zk

Ir lauksime jusu kiekvieno mūsu serverije. :)

post-41604-0-30617700-1383847195_thumb.jpg

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3
(redaguota)

Servas tai visai poxui buvo iki vakar. Esu pazystamas su servo priziuretoju tai vakar i mano nama atejo vienas is pagrindiniu adminu ir is oro isgriove visus chestus su armorais , priezastis : tau priziuretojas viska dave. Nors irodymu net neturejo :) Adminai vaikai padeja ant servo ir laikantis ji vien del bapkiu. Sedejau pvp tope ir sendien gavau bana su labai logiska priezastimi : 04930972dd35981978e69d1cb604227366.png

Redaguota , nario Wowas2102
  • Teigiamai 3

Servas tai visai poxui buvo iki vakar. Esu pazystamas su servo priziuretoju tai vakar i mano nama atejo vienas is pagrindiniu adminu ir is oro isgriove visus chestus su armorais , priezastis : tau priziuretojas viska dave. Nors irodymu net neturejo :) Adminai vaikai padeja ant servo ir laikantis ji vien del bapkiu. Sedejau pvp tope ir sendien gavau bana su labai logiska priezastimi : 04930972dd35981978e69d1cb604227366.png

LOL LOL LOL :D :D :D
  • Teigiamai 1
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...