Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1880 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 full_black.thumb.png.70f4a5c46eb67d16fad81665f8f0e941.png

 

ĮVADAS IR TRUMPAS PRISTATYMAS

PineCraft.EU projektas, startavęs prieš beveik du mėnesius, atsidarė su tikslu suteikti žaidėjams kuo autentiškesnį senojo MineCraft potyrį. Galiu pasakyti tik tiek, jog tai padarėme sėkmingai! Vos startavęs serveris, būdamas alpha stadijoje pritraukė dedikuotų žaidėjų ratą, turėjo nemažą kiekį statinių, naujų draugysčių, kovų ir tarpusavio reidų. Viskam ateina galas, taip atėjo galas ir stabdyti alpha versiją ir išleisti serverį į beta! Taip, tai reiškia, jog serveryje netrukus bus vykdomas WIPE bei anuliuojamas iki šiol įgytas progresas, kitaip tarus, pradedame naują sezoną!

Aš, kaip serverio administratorius ir įkūrėjas visų pirma norėčiau padėkoti publikai, susirinkusiai pažaisti bei prisijungusiai prie mūsų discord serverio, pabendrauti laisvalaikiu. Labai smagu, kad jaučiu, jog dirbu ne veltui ir sugebu suteikti žaidėjams tai, ko jie nori. Tai nereiškia, jog serveryje dalinami daiktai ar privilegijos, iš tiesų, tokie dalykai kaip pirktiniai VIP čia net neegzistuoja. Šiuo atveju aš kalbu apie norimus "bugfix'us", pastovų serverio pasiekiamumą bei tam tikrus dalykus, kurių nėra niekur kitur.

Kadangi pagrindinė serverio idėja yra turėti iš esmės nepakeistą "vanila" žaidimo stilistiką, įtraukiančią PVP bei RAID elementus, mano daromi atnaujinimai iš esmės neturėtų pažeisti šios serverio laikymo idėjos, visi daromi atnaujinimai prieš tai yra aptariami su aktyviais žaidėjais, dažnai daromi balsavimai. Taip pat verta pridurti, jog serverio kovos yra 1.8 stilistikos, nėra taip vadinamų "cooldown", žaidėjų daroma žala prilyginta 1.8 "Old-School" minecraft versijai. Taip pat verta paminėti, jog serveris laikosi laisvos politikos, draudžiami dalykai tėra bandymas pakenkti serverio darbui bei sukčiavimas kitų žaidėjų atžvilgiu.

 

PAGRINDINĖ PROJEKTO INFORMACIJA

  1. Serverio IP: mc.pinecraft.eu
  2. Serverio Discord: https://discord.gg/mwkaAV2
  3. Serverio svetainė: https://www.pinecraft.eu
  4. Serveris vienu metu talpina: 30 žaidėjų
  5. Antrojo sezono startas: 2018/12/25

 

ĮDOMYBĖS

  • Serveryje pabaigos drakonas atsinaujina po 5 dienų nuo nužudymo
  • Serveryje neįmanoma privatizuoti žemės plotų
  • Serveryje leidžiamos 1 spawnerio MOB fermos bei 1 AFK botas
  • Serverio chat surištas su Discord
  • Serveris limituoja atsirandančių MOB kiekį fermose iki 150
  • Serveris populiarus tiek tarp lietuvių, tiek užsieniečių

 

POKYČIAI

  • BETA versijoje žemėlapis bus ribojamas (12K x 12K)
  • BETA versijoje svetainės laukia unikalūs, mano parašyti atnaujinimai
  • BETA versijoje bus atnaujinti serverio pokalbių kanalai
  • BETA versijoje bus įdiegta galimybė žaidėjams jungtis į komandas

 

Redaguota , nario wersas1
formatavimas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveris, mano nuomone, tikrai geras, Savininkas(temos autorius) stengiasi dėl žaidėjų norų, tvarko klaidas ir "demokratiškai"(balsavimais) priima sprendimus su žaidėjais. ^^
Jei kas norėtų paprasto vanilla serveriuko, su ne per blogiausia bendruomene, manau serveris kaip tik tam. :)/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Ačiū už atsiliepimus. Verta paminėti, kad serveris po wipe visai gyvas ir nors turime pastovų 10+ žaidėjų ratą, dauguma žaidėjų lošia pamainomis- lietuviai daugiau dieną, angliškai kalbantys žaidėjai labiau naktį. Neseniai buvo išleistas kanalų bei papildomų achievement'ų atnaujinimas. Pokalbių kanalai šiuo metu yra trys: general, english ir lietuvių, jų pavadinimai iš esmės paaiškina ir jų esmę. Antrasis atnaujinimas praturtina visiems įprastus advancements dideliu kiekiu naujų, švenčių proga naujieji advancements duoda neblogų daiktų. Jau netrukus bus išleista naujoji svetainė bei testuojama unikali klanų/komandų sistema.

Redaguota , nario wersas1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Laiką čia galima praleisti tikrai gerai ir smagiai, beto jis tikrai primena oldschool Minecraft'ą ir tuo tikrai susižavėjau. Labai patiko tai, jog serverio administracija priima žaidėjų pasiūlymus ir norus. Vienintelis minusas - ne 1.13 versija, tačiau manau, kad tai nėra didelė problema žaidėjams, kurie nori pažaisti paprastą Minecraft išlikimą.
Jei kas nori praleisti laiką žaidžiant Vanilla, šis serveris kaip tik jam/jai! 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Ačiū už nuomonę! Visiems žaidėjams turiu pranešti, kad paleista naujoji svetainė adresu: http://mc.pinecraft.eu/ pridėta šiek tiek naujų serverio funkcijų.

Visiems įprasti ir žinomi factions šiame serveryje pakeisti klanų sistema! Kadangi stengiamės išlaikyti "vanilla" jausmą, claiminti turint klaną nėra įmanoma, tačiau galima turėti bendrą bazę, atskirą privatų chat'ą (formatas: /cc <žinutė>), taip pat sekti galingiausiojo klanų serveryje statistikas, lyginti jas su savuoju klanu.

Sudėti komandų trumpiniai, /home (/h); /sethome (/sh); /login (/l)

Redaguota , nario wersas1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
prieš 13 valandas(-ų), Armzis parašė:

Užsukau pažiūrėt į foruma ir štai ką pamačiau -  http://prntscr.com/motiiw . Čia arba savininkas kopijuot dizaina bando arba nežinau kas vyksta ?

Nieko neįprasto... Projekte nieko nebevyksta, savininkai palikę likimo valiai :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Sveiki, temos sekėjai, o ypač @Orion ir @Armzis, atsiprašau už lėtą komunikaciją, pastaruoju metu neapsilankiau supergames forumuose.

Taip pat atsiprašau dėl reprezentatyvumo ir dėl to, jog šioje forumo temoje nepranešiau pastarųjų atnaujinimų ir planų, susijusių su projektu.

Taigi, reziume, @TerZer bei dar pora žmonių papildė komandos gretas, su savo kraičiu. Kraitis toks- galimybė plėtoti prieš tai buvusį dangaus legendų projektą, įskaitant dizaino pertvarkymą, taip pat prijungiant jį prie PineCraft bei rebrandinant kitu pavadinimu, t.y. tampant solidžiu networku. Savaime suprantama neilgai trukus pasirodys naujo forumo tema, aprašanti greitai įvyksiančius dalykus.

Tinklapis šiuo metu nukreiptas į kitą IP adresą, kuriame stovi DL buvęs dizainas, jis bus tvarkomas šiandieną, kai atsikelsiu, nes dabar yra keturios ryto. Tinklapis tokioje kondicijoje, kadangi buvo live-testinama tema su paskutine turinio valdymo sistemos versija, kadangi ji buvo rašyta kur kas senesnei ir nebuvom tikri, jog veiks ant dabartinės. Senasis tinklapis perkeltas į kitą VPS bei priskirtas domenui https://server-list.eu ; Tai bus plėtojama kaip atskiras projektas, palaikantis votifier, galbūt kitų žaidimų serverius.

Tikiuosi, kad liksite su mumis, o greičiau ir daugiau žinių apie serverį ir projektą galite sulaukti Discord arba parašius man privačiai!

P.S. Šiuo metu ieškomas grafikos dizaineris papildomiems darbams, greičiausiai išvysiantiems šviesą tik su kitais, ne artimiausiais atnaujinimais, visi, norintys prisijungti, siųskite portfolio ir užklausas per Discord, ačiū

Redaguota , nario wersas1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1880 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...