Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Houston "Rockets"


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4c7eb7b9203c205e63d7491cf08cd9ba234.gif

3c22b80ffde248abe832347af368f333849.jpg

Komandos tikslai šį sezoną - didelį.

Rockets.com : Šį sezoną iš komandos yra tikimasi tikrai nemažai ir laukiama geriausių rezultatų kadangi komandą šį sezoną turi tikrai labai labai stiprių žaidėjų, bei ekipą papildė Dwight Howardas, tai pat ekipoje yra ir James hardenas beabejonės negalime pamiršti ir kitų svarbių, žaidėjų. Kadangi komanda šį tarpsezonį pasipildė gerais žaidėjais todėl vadovai net neabejoja, kad bus geras ir ambicijų pilnas sezonas, o žiurovai nekantraudami laukia jau pirmų rungtynių kuomet Houston ekipą susitiks su Charlotes ekipą, ir tai bus pirmosios NBA sezono rungtynės, šios varžybos ir atidarys NBA čempionata 2013/2014 metų sezone.

94bed68776aa9341a74fb3eae2ea6270226.jpg

"Iš manes tikimasi daug aš jūsų nenuvilsiu"

Šį vakara vyko konferencija su Howardu, kuris pažadėjo nenuvilti nei komandos draugų, nei sirgalių, nei žiurovų. Jis žino kiek yra iš jo tikimasi ir jis žino ką gali padaryti, todėl sako, kad viską darys kiek tik pats galės. "Laukia įdomus bei inertingas sezonas bus įdomu, kadangi kiekviena ekipą yra sustiprėjusi kiekviena ekipą NBA lygoje galį įveiktį kiekvieną. Todėl intrigos šiame sezone manau netrūks, o aš tikiuosi, kad dar geriau atrasiu save Rockets ekipoje ko nepavyko padaryti praeitame sezone "Lakers" komandoje" - kalbėjo Dwight Howard.

Atkreipkit dėmesi !

Čai yra pirmojį dinastiją, ir jei nežinote kaip komentuoti suprantamą greitai mestelkite akį kai viskas vyksta čia (bet kokioje temoje) :

http://www.sportozaidimai.lt/index.php?/topic/1403-new-york-knicks/ ir taip stengitės įsijungti į komentavimą kam įdomu sportas. Tai pat laukiame dinastijų ir iš jūsų, adminai įvygdė mūsų prašimus, todėl laikas nenuvilti ir jų !

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...