Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4631 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki...

Ieškau žmogaus naujam gamemodo kūrimui.

Kaip žinia vLRG projektas užsidarė, tačiau tenkinančio pasiūlimo kolkas negavau ir pamaščiau,kad už siūlomas sūmas tiesiog gaila ir neverta jo parduoti.

Labai daug žmonių ir žaidėjų nuliūdo,kad toks projektas baigia savo veikla, tačiau buvau neatmetęs galimybes,kad po kelių mėnesių mes vėl išvysime SAMP pasaulį. Betkokiu atveju ieškau žmogaus kuris norėtu kartu kurti unikalų, gerą gamemodą. Laiko turėtume tikrai daug, todėl galėtume dirbti prie kiekvienos sistemos ir padaryti ją kuo geriau.

Kodėl nekūrių gamemodo vienas? Lyg ir norėjau pradėti kadangi skirus bent pora valandų per dieną tikrai modą galima užbaigti gan greitai. Tačiau norėčiau turėti ir ateičiai žmogų ir jau startavus projektui žinoti,kad juom galiu pasitikėti galiu duoti jam darbo, bei nelykti vienas ir neužsikrauti visko vien ant savo pečių.

Išmanantis tokį darba žmogus turėtu gylintis į projektą padėti man jį pabaigus darbus atgaivinti, atidaryti susigrąžinti žmones padėti su reklamomis serverio priežiūra ir kitais dalykais. Tapti bendrasavininku. Kaip ir sakiau nenoriu stovėti vietoje ir noriu pasiekti deaugiau negu seniau.. Senai tai svajojau,bet jaigu atsirastu žmogutis kuris pasiims kelis darbus ant savo pečių mūms tikrai išeitu. Manęs nedomina serveris su 60-100 on vidurkių. Noriu ir sieksiu daugiau.

Pageidautina - N-15.

• Teigiamai 1

Aš suprantu,kad nelabai tokių yra,bet vistiek gal atsiras koks žmogutis...

Nežinau iš sampo esu daug uždirbęs ir šiaip ar taip sampas plukdina pinigus, galima gulėt lovoi ir gauti gera atlyginima karts nuo karto padirbėjus prie serverio.

Galbūt todėl aš ir nepasiduodu nes žinau,kad viskas yra įmanoma tik jaigu atsiras žmogus turintis noro ir motyvacijos.

Daug žmonių galvoja,kad sampas atneša vos kelis šimtus ar net iki šimto litų , tačiau sūmos betkokiu atvejų viršija 3 skaitmenis.

Ir šiaip perdaug galbūt metų esu sampe, per daug žmonių kurie su manim nuo pradžiu ir iki galo... Manau išnyksiu visai tik tada kada ir pats sampas :D

• Teigiamai 2

Aš suprantu,kad nelabai tokių yra,bet vistiek gal atsiras koks žmogutis...

Nežinau iš sampo esu daug uždirbęs ir šiaip ar taip sampas plukdina pinigus, galima gulėt lovoi ir gauti gera atlyginima karts nuo karto padirbėjus prie serverio.

Galbūt todėl aš ir nepasiduodu nes žinau,kad viskas yra įmanoma tik jaigu atsiras žmogus turintis noro ir motyvacijos.

Daug žmonių galvoja,kad sampas atneša vos kelis šimtus ar net iki šimto litų , tačiau sūmos betkokiu atvejų viršija 3 skaitmenis.

Ir šiaip perdaug galbūt metų esu sampe, per daug žmonių kurie su manim nuo pradžiu ir iki galo... Manau išnyksiu visai tik tada kada ir pats sampas :D

Nuoširdūs žodžiai. O kaip dėl kainos, kokios norėjai ir kokias siūlė? Galima būtų sužinot viso projekto ir atskirai GM kainą apytikslia?

Sveikas vLRG savininke rimai, norėčiau jums pasisiūlyti esu savamokslis scripteris per daug nesiviešinu turiu pardaves pora modifikacijių dirbu negreitai bet atsakingai būtų didžiulė garbė padėti vLRG projektui jeigu sudominau susisiekite su manimi AŽ arba skype: deiviux741 jeigu reikės ytikinimui galėsiu padaryti ir kokia sistemėle pagal jūsų pageidavima ar parodyti ką nors savo lauksiu beto man yra 16 metų vardas: Deividas lauksiu jūsų atsakymo.

Su visa derama pagarba vLRG projektui ir jo savininkui Rimantui. DaPawnCod

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4631 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...