Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Teorist
(redaguota)

Sveiki, taigi kaip supratot iš temos pavadinimo esu weberis ir ieškau projekto.

Webinu su IPB varikliuku.

Ką aš moku?:

Suinstaliuoti forumą.

Įkelti skiną ( dizainą ).

Įkelti įvairius modifikacijas ( hook'us ).

Pilnai sutvarkyti forumą, pagal savininko norą.

Pilnai sulietuvinti forumą.

Sutvarkyti įvairiausias klaidas ( bug ).

Ko aš nemoku?:

Kurti IPB skinų ( dizainų ).

Kurti modifikacijų.

Su IPB moku beveik viską.

Darbo pavyzdys:

http://vap8c.wu.lt/

P.S. Apžiūrinėdami pavyzdį, apačioje paspauskite " Keisti stilių " , tuomet pamatysite, kaip mano darytas tinklalapis atrodo su kitu dizainu.

Kontaktiniai duomenys:

Redaguota , nario Teorist
Guest Teorist

Nepyk, kad prisikabinu, bet aš tik sakau tiesą. :D

Kam rašai, kad moki beveik viską, jai nemoki šių įvardytū dalykų? Juk tai yra tikrai nepaprasta ir tikrai sudaro didelią dalį darbo. Tai nemanau, kad gali sakyt, kad moki beveik viską. ;)

Nepykstu, bet todėl ir rašau, kad BEVEIK viską moku, o ne viską.

Nepyk, kad prisikabinu, bet aš tik sakau tiesą. :D

Kam rašai, kad moki beveik viską, jai nemoki šių įvardytū dalykų? Juk tai yra tikrai nepaprasta ir tikrai sudaro didelią dalį darbo. Tai nemanau, kad gali sakyt, kad moki beveik viską. ;)

Tai tu man parodyk tokį žmogų kuris Lietuvoje kuria IPB dizainus...

Jis teisybę parašė,kad BEVEIK viską. Modifikacijos ir dizainai tikrai telpa į beveik,nes daug kas tokių dalykų nemoka,o norint kurti reikia tūrėti ne tik PHP ar HTML pradmenis,o jau reikia tūrėti gerą galvą,mokėti daug programavimo kalbų ir pnš.

Tad pagalvok prieš rašant.

Guest Teorist

[quote name=Gabas :)' timestamp='1381768043' post='1004314]

Patikimas :)

Rimtas =mogus taip pat ir patikimas teko bendrauti:)

Ačiū!

Tai aš ir pagalvojau. Čia kaip matau jums aiškiau reikia paaiškinti... Pvz. jai moki mokykloje matieka, lietuvių ir biologiją tarkim o dar kiek pamokų liko kur tau nesiseka, tai sakysi beveik viską moki? Ne. Tai čia taspats. Tai ką jis parašė gali išmokti per vieną dieną, viską rasi youtube. O dizainai ir programavimas yra sunkiau. Todėl tai nėra ta likusi dalis nuo beveik. Tai ką jis moką, bent aš laikau tik kokius.... 2-5%..??? :D

Suprantu jums sunku suprast, nes dauguma modifikacijų jau sukurta, ir jūs jas tiesiog siunčiatės, o jai ko nors unikalaus norėsi ir kas tada? Daugiau nebeaiškinsiu, nes ir taip jau turėjot suprast ką norėjau pasakyt. O jai ne, tai mažiau nolifinkit ir lankykit pamokas. ;) :DD

Tu rimtai debilas?Gal nežinai ką reiškia žodis BEVEIK , jis nesako ,kad moka viską ,jis ir sako ,kad moką beveik viską išskyrus tuos 2 dalykus.

$_45.jpg

Tai gal tu nežinai, ką tai reiškia. ;)

Tu pats rmt gali eiti nuo PC ir tiesiai į mokyklą.

Gal tu tik viską skaičiuoji ir t.t.,bet nesupranti žmoniško pasakymo?

Pats bent vieną modifikaciją ar dizainą IPB esi sukūręs? Ne. Todėl gali eiti toli,toli iš čia su savo aiškinimais ir bandymu primesti protyngą,nes pokolkas pasirodei tik vaiku kuris nieko nesupranta apie logiką.

1. Iš niekur nieko ištraukiai žodį vaikas, reiškia toks pats esi ir čia bandai internete kietesnis pabūt. :D

2. Nekuriu, nes man to nereikia.

3. Jūs išvis IPB naudojatės nelegaliai, nes tai yra mokamas, bet kam jums pirkti naujausią, orginalią versiją, jai nieko patys nepadarysit.

4. Su jumis nėra apie ką ginčytis, nes aš žinau kaip čia būna. Taigi internetas, čia visų "vaikų" rojus, čia tampi 10 metų vyresnis. :D

Tai yra tiesa, niekaip kitaip negaliu pasakyti. ;)

1. Tu žinai kiek man metų? AŠ nesakau,kad esu pilnametis,bet bent jau nesielgiu kaip debilas.

2. Nekuri,nes nemoki.

3. O tu žinai? Galvoji,kad čia daugelis taip daro tai ir kiti būtinai taip daro? Gal pagalvok,kad įmanoma nusipirkti licenziją. Jei aš ją turiu tai būsiu pavogęs,nes neįpirkčiau? Toks tavo mastymas? Blogai galvoji.

4. Taip internetas "vaikų" rojus. Tokių kaip tu. Jei nežinai ką daugiau rašyti tai ir patylėk,nes aš nežadu nusileisti,nes žinau,kad esu teisus.

Taigi kaip sakiau gali išjungti supergames.lt ir eiti į google ir įvesti - etiketo pradmenys durniams.

Nenusileisk, man tai kas. Beto tu net nesupratau ką aš manau apie žodį vaikas. :) Tai ne amžius, o kaip elgiesi. ;) O kaip pavyzdį tai turime...? Tave. :)

2. Nemoku, nes man to nereikia. Kaip gali mokintis tai, ko tau žinai, kad nereiks?

Tu taip nusišneki, kad net pats nejauti. :)

Be to tave -rep nieko nepadės. O tai tik pasako, kad tu nemoki priimti kritikos ir įsižeidęs dalini -rep, aceit čia "Va aš erelis, jam parodysiu dabar". :D Nu čystai... :D Ką dar be pridursi :P

Pridursiu tą,kad tam ir yra -rep,kad tokie kaip tu nesedėtumėte aukštai pasikėlę +rep nors beveik nieko nesupranta.

O dėl nemokėjimo tai niekada negali žinoti,kad neprireiks.

Gerai tema baigta. Gali čia rašyti ką dar norėsi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...