Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

~ Sveiki, taigi pradėjau kaip ir mokytis / bandyti dirbti su MTA programele, dirbu viename serveryje, savo noru - mokausi. Darau prašomus darbus, ir gaunu įvairių pataisymu / pastabu. Iš jų ir mokausi, noriu ir su jumis pasidalinti, ir paklausti jūsų nuomones. Kaip jums šis darbas / įvertinkit.

Mapp'e buvo bandoma atvaizduoti Policijos Dapartamenta.

Vertinkit / Sakykit pastabas / patarkit. Ačiū.

Redaguota , nario Jeff_Jarrek

Šiaip nėra nieko įspūdingo, bet kaip pirmas darbas nėra ant tiek blogas.

Ačiū, tiesiog stengiuos, daryti tą, ko prašo.

Kaip tokioj vietoj , mano manymu įspudingas.

Ačiū

Hm.. Būtų galima vertinti 4 balais :taika: . Kadangi kam ta tvora, pastatas, viskas atmestinai padarytą :)

Pastatas tam, kad čia pilicijos dapartamentas, gi policija irgi turi savo komisiriata. :) 4 balas irgi gerai. :)

Neblogai ypač ,jei čia tavo pirmas darbas 7/10.

Ačiū, taip pirmas.

6/10. Aišku čia vaizduotės reikalas bet aš tai būčiau pridėjas policijos uostą ,nes PD tai prie vandens...

Kaip minėjau, fantazuoti galiu, bet man neleido isiplėsti, ir prieplaukos lysti negalėjau. Galiu ikelti, kaip aš buvau padarės, bet, jiems neitiko, nes perdaug isiplėčiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...