Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirmasis mano turėtas kompiuteris - reikia šiokios tokios pagalbos + patarimų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žodžiu, dar vis turiu savo pirmąjį kompiuterį, tai yra loptop'as IPB ar kažkas tokio, senas, beviltiškas grabas. Bet kadangi išvažiuoju savaitei į užsienį, o kelias ilgas, tai bevažiuojant vis dėl to norisi kažką pažaist, ar kažką įdomaus nuveikt per jį, jau įsirašiau Stronghold Crusader HD. Taigi siūlykit panašių žaidimų ar kažko, ką smagaus galima nuveikt.

Kompo spec'ai:

16mb vaizdo plokšė (aš nejuokauju, kažkas atsitiko, kad iš 2 šimtų su biškiu liko tik 16 mb ...)

1.13 Ghz procesorius (ar kažkoks toks.. Branduolių kiekio nežinau, gal vienas, tais laikais daugiau ir nebuvo man atrodo..)

256 Mb ram'ų (ar kažkiek tiek..)

Windows Black Edition

Dėl vaizdo plokšės gal kas žinot, kas gali būti? Buvo tikrai nebloga, nemažai žaidimų vešdavo, o dabar iš oro yra tik 16Mb....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...