Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Buvau 7 nuvares pas drauga ir kaip tik kai pradejo biski lyti ir ledukai kristi belekai isvaziavau i gatve tai amaciau zaibo kamuolys greit pas drauga atgal nuvariau palaukiau 5 min ir isvaziavau namo vaziavau su dviraciu tai pz pilna gatve vandes pasisukau i kaire ir pamaciau kad zaibas *Myliu SuperGames.lt* kai isikandau pisau ant visu speedu gryzau namo palieciau sirdi atrode kad isoks ....... buvau prisikes kai zaibo kamuoly pamaciau

FLT tikslas 1000 +

REP 30 +

Žinutės 700 +

Buve nickai cFn`, Narkaty.

Rašyk lietuviškai.(ą č ę ė į š ų ū ž)

Aš 24% priklausomas nuo Counter-Strike. Kiek tu?

Kaunia wapse nebera medziu beveik visi israuti ;D su zemem jai kas zino "Azuolyna" parka tai ten is viso to parko liko tik griuvesiai gatves ven medziais ;D su draigais snd ejom i ji pazeti tai buvo numestas gerimu aparatas tai pakelem tusce nebuvo galvojom acigersim dar kanors ;D

paskiau dar matem nuverstas stoteles tai luzom :D ant sono pz suniokautas visas kaunas. O lenkijoj kek girdejau viskas apsemta...

Lrytas.lt skelbia:

Galingi škvalo smūgiai Lietuvoje rovė reklaminius stendus, vartė medžius, lankstė kelio ženklus, žuvo du žmonės, dar keturi - sužeisti

Paziurekit nuotraukas:

http://www.lrytas.lt/-12812446101278923372-galingi-škvalo-smūgiai-lietuvoje-rovė-reklaminius-stendus-vartė-medžius-lankstė-kelio-ženklus-žuvo-du-žmonės-dar-keturi-sužeisti-papildyta-11-val-27-min-nuotraukos.htm

41154783.jpg

Megan Fox ;) Fan

Turiu dideli nuosava soda, is 35 medziu isluzo 14 medziu ir puse to sodo obuoliu nukrito. Tai obuoliu buvo per akis. Biski mano namo skarda nuplese , kaimyno stoga isvis puse sugriove , pas mane dar iki dabar reikia geneti medzius (smulkinti) ir kirsti , ir isnesioti juos (Tie medziai labai dideli) . I kaimyno masina pataike kito kaimyno skarda...

Kaimyno tvora visa sugriove. 8|

Tai buvo ziauru, tai zaibavo tokie garsai ,kad net ausys vos nesprogo pradejo semtis rusys , reikejo issemti vandeni. :|

P.S Vienu zodziu buvo 1h "TIKRO PRAGARO". Dar mano mama galvojo, kad reikes palikti namus ir pasimti svarbiausius daiktus... :shok:

ZIAURU! :(

fanas.png

Padedu viskuo, kas yra susije su Starcraftu

http://eu.starcraft2.com/

Lithuania-240-animated-flag-gifs.gif

BLIZZARD fanas

Turiu visus BLIZZARD žaidimus, kaip Starcraft II

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...