Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

„Apple“ antradienį pristatė du išmaniuosius telefonus „iPhone“: naujos kartos „iPhone 5S“ ir biudžetinį „iPhone 5C“. Tai – pirmas kartas, kai „Apple“ vienu metu išleidžia du skirtingus „iPhone“ modelius.

„iPhone 5S“ bus išleistas auksinės, sidabrinės ir „naujos kosminės pilkos“ spalvų. Lyg pabrėždami šios naujovės svarbą „Apple“ darbuotojai renginyje vilkėjo geltonos spalvos marškinėliais. Skelbiama, kad auksinis telefono korpusas, pagamintas iš du kartus už titaną tvirtesnės medžiagos, bus beveik nesunaikinamas.

Pasitvirtino ir jau daugiau nei dvejus metus sklandžiusios kalbos, jog naujos kartos „iPhone“ turės pirštų antspaudų nuskaitymo įrenginį.

„Touch ID“ jutiklis yra įtaisytas į patį pradžios mygtuką, ir apsaugotas specialia medžiaga, tad nesusibraižys. Telefone taip pas bus galima išsaugoti daugiau nei vieno asmens pirštų antspaudus.

Tuo tarpu biudžetinį „iPhone 5C“ bus galima rinktis su kelių ryškių spalvų dangteliais. Pigesnio telefono korpusą bus galima rinktis iš mėlynos, žalios, geltonos, rožinės ir baltos spalvos.

„Apple“ teigia, kad „iOS 7“ sukurta taip, kad puikiai derėtų su „iPhone 5C“ – net operacinės sistemos darbastalio ir telefono dangtelių spalvos sutampa.

Redaguota , nario Wolk

aCH TAS APPLE TOKS IŠPŪSTAS BURBULAS. OJ PAKURSIM NAUJA IHONĄ JIS NIEKUOP NESISKIRS TIK BUS VIENA FUNKCIJĄ JO KAINA PAKELSIM IKI 5000 LT AJAJAI MAMYTĖS VAIKUČIAM NUPIRKS MES BŪSIM TURTINGI. Mano atžvilgiu subrendusiams žmogui užtenka paprasto telefono... Na o vaikučiam patinka angry birds nolifinti :D

aCH TAS APPLE TOKS IŠPŪSTAS BURBULAS. OJ PAKURSIM NAUJA IHONĄ JIS NIEKUOP NESISKIRS TIK BUS VIENA FUNKCIJĄ JO KAINA PAKELSIM IKI 5000 LT AJAJAI MAMYTĖS VAIKUČIAM NUPIRKS MES BŪSIM TURTINGI. Mano atžvilgiu subrendusiams žmogui užtenka paprasto telefono... Na o vaikučiam patinka angry birds nolifinti :D

nebūtinai vaiku reikia būti kad reikėtų žaisti angry birds. Man iš tiesų gan įdomus žaidimas ant android.

Anyway,

Tagu perka tuos iphone, vis tiek tai tik mikroschemų gabalas kuriame kažkas skiriasi nuo androidų, ankščiau ar vėliau jis suges, ir tada pažėsim ar jiem bus atsipirkes jis.

HTC One šiuo metu geresnis nuotraukoms, muzikos klausymui. Galaxy jūsų yra skirti žaidimams taigi nepamirštam ir HTC kuris nėra taip išreklamuotas Lietuvoje ir jūs pamatę pradedat apie savo Galaxy ir Iphone stumti kaip jūs išmanot kainas, rinkodarą kiek barelis naftos kainuoja, kaip kiekviena mikroschema veikia ir kuo ji skiriasi nuo Iphone ir Galaxy aš nežinau, todėl ir neknisu proto, bet pagal parametrus man jie yra lygiaverčiai varžovai kurie su kiekvienu kartu bando kažką patobulinti. Palaukiam Flexible monitorių ir sužinosim kas pranoks (Išvis jeigu girdėjot ir domitės CES nors visi drąsiai mėtom argumentus lyg daug žinotumėm).

CES - http://www.cesweb.org/

HTC One šiuo metu geresnis nuotraukoms, muzikos klausymui. Galaxy jūsų yra skirti žaidimams taigi nepamirštam ir HTC kuris nėra taip išreklamuotas Lietuvoje ir jūs pamatę pradedat apie savo Galaxy ir Iphone stumti kaip jūs išmanot kainas, rinkodarą kiek barelis naftos kainuoja, kaip kiekviena mikroschema veikia ir kuo ji skiriasi nuo Iphone ir Galaxy aš nežinau, todėl ir neknisu proto, bet pagal parametrus man jie yra lygiaverčiai varžovai kurie su kiekvienu kartu bando kažką patobulinti. Palaukiam Flexible monitorių ir sužinosim kas pranoks (Išvis jeigu girdėjot ir domitės CES nors visi drąsiai mėtom argumentus lyg daug žinotumėm).

CES - http://www.cesweb.org/

Apskritai kai žiūrėjas aš telefonų benchmarke, tai HTC One yra geriausias pakolkas, dar s4 nemačiau kad būtų rezultatų, but still. Kiek kaina bus tų iphone, tai pofik iš tiesų, daugelis iš forumiečių tikrai nepirks ant tiek brangaus telefono.

(redaguota)

biudžetinis kainuos apie:1400 - 1600 LT. Tai ble kas čia per biudžetinis ? galėjo išviso to 5c neišleist, o tik 5s...

Kažkaip per daug naiviai tikiesi, ir Apple pradėtų kepti šūdukus po kelis šimtus litų. Niekas ir nesakė kad jis biudžetinis, čia pigesnis iPhone 5 variantas su didesniu spalvų asortimentu, skirtas vidurinei rinkai.

Redaguota , nario creaton

Aš tai neperku tų iPhone, su kosminėm kainom.. Man užtenka ir Samsung'o, kur nevisi su tokiom kainom, pvž dabar maniškis Galaxy Ace pirktas prieš metus dar patvariai laiko ir kainavo tik 600LT.

O mano Galaxy 5 kainavo 40lt

S3 mini - 320lt

Bet čia gali visi girtis kiek kano telefonas kainavo. Anyway jeigu iphone padarytų viena pigia savo preke (kalbu apie bent jau iki ~700lt) tai juos graibytų kaip reikiant. Bet kadangi jie pasidžiaugia tokiu dalyku, aš žinoma nieko prieš.

Čia turbūt susidomės kurie yra turtingi ir noretu gero telefono kad butu nesunaikinamas, tad tai tik mažumai žmonių, tad manau apple su šiuo telefonu gali patirt nuostolių

:D Ką jame gero yra? 5.000LT mokėti už pasenusį šūdo gabaliuką? Įdėjo pirštų indifikatorį ir viskas :D Kūrva tie oboliukai jau išvis ohuelina. 5.000LT už ką? Už geležies gabalą? Eikit jus nahuj. Aš geriau Lumia 1020 paimsiu kai ji išeis, negu šita šūduką obuoliuką.

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...