Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Dizainas  

10 balsai

1. 1. Patinka šitas ar norėtumėt ko nors naujo

• Šitas
      4
    • Naujas
      5
    • Neapsisprendžiu
      1

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.LT forumieciai/administratoriai/moderatoriai noriu pateikti gan idomų pasiulymą kuris būtų maždaug toks manau daugelis forumo narių sutiktu kad reikia keisti dorumo dizaina ar bent spalva nes pilka jau atsibodus taspats per ta patį , dar Supergames.lt lgo virsuje kairėje pusėje man atrodo turėtumėt padarti koki konkursa kas nupieš gražiausia logo, taip pat nereikalyngos temos pašalinkit jas nes tik vieta užima tai va kolkas tiek balsuokit.

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Iš dalies už iš dalies prieš.Man rodos šitas dizainas geras. Nelabai reikėtu keisti. Aišku norėtusi , bet jau dauguma priprato. Man pvz nelabai jau rūpi tas dizainas.. , bet ir aiškus nesinori prasto. Manau šis kaip tik.. O jai kažka keisti tai man nelabai ,jau geriau šį dizaina patobulinti. Gal kaip nors galima būtų padaryti , kad būtų kokią spalvu paletė ir tiesog spalvą galėtu pasikeisti jai jam ši spalva atsibodus.

Arba kai kuris pasakė įdėti kelis dizainus kitokius. Ir pvz paspausi ant to mygtuko tau pasikeis dizainas visas , spalvos ir panašiai , bet viskas visi forumai ten išliks taspats.

Kas maždaug už mano patobulinta įdėja tiesog paspauskit cituoti ir parašyti už ar tiesog cituoti ir atsakyti..

O šeip tai už.

Iš dalies už iš dalies prieš.Man rodos šitas dizainas geras. Nelabai reikėtu keisti. Aišku norėtusi , bet jau dauguma priprato. Man pvz nelabai jau rūpi tas dizainas.. , bet ir aiškus nesinori prasto. Manau šis kaip tik.. O jai kažka keisti tai man nelabai ,jau geriau šį dizaina patobulinti. Gal kaip nors galima būtų padaryti , kad būtų kokią spalvu paletė ir tiesog spalvą galėtu pasikeisti jai jam ši spalva atsibodus.

Arba kai kuris pasakė įdėti kelis dizainus kitokius. Ir pvz paspausi ant to mygtuko tau pasikeis dizainas visas , spalvos ir panašiai , bet viskas visi forumai ten išliks taspats.

Kas maždaug už mano patobulinta įdėja tiesog paspauskit cituoti ir parašyti už ar tiesog cituoti ir atsakyti..

O šeip tai už.

Norejau pasakyt kad idetu kelis dizainus bet galva nedaveze iki to :) tikrai galetu taip padaryt :D

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...