Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fck` prisistato :P


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, SuperGames.LT lankytojai!

Nežinojau nuo ko pradėt, bet manau pradėsiu nuo prisistatymo taisyklių

:D Mano vardas Andrius, Gimęs 1999 metais rugsėjo 11 [nelemta] dieną. Gyvenime mėgstu daug ką nuveikti, išbandyti, patirti. Esu lankęs daug visokiu treniruočių. T.y : futbolas, krepšinis, lengvoji atletika, plaukimas, šokiai [popping, locking, break dance]. Bet gyvenime aš neradau nieko, kas man priliptu prie širdies, išbandžiau viska. [prie kompiuterio] išbandžiau, programavimą, photoshop dirbti, montuoti, kurti video [žaidimu] ir panašia veiklą. Bet man jau patinka gyvenime tik 1 dalykas, kuriame aš jau esu specialistas :D Tai yra nekomercinių radijų laidų vedimas. Trumpiau Internetiniu radijų vedimas. Per 2 metus, aš išmokau visai nedaug, vos ateinant į naują radiją, pirmas eteris būna baisus, šia visa vasarą išdirbau upsas.lt, bet išmetė :D Yra galimybe grįžti, bet nemanau ar pats norėsiu. Dar norėjau pasakyti, jog tai aš jau darau kaip ir sakiau 2 metus, bet ne už pinigus, o savo noru. Tai reiškia, jog aš dirbu tik dėl savęs ir klausytojų. Turėjau sesę kuri mirė nuo vėžio 2007 metais Kauno ligoninėje. Man tada buvo 7-8 metai [tiksliai nežinau] ir aš nieko nesuprasdamas, tesiog atsisėdau, ir sėdėjau. Mano tėtis [tėvai išsiskyrė, ir jis dirba komisaru - viršininku] iš kėdainių į kauną atvažiavo per ~15min su palyda. Viršijo greiti ir pnš. Bet tai nekiek nepadėjo. Ir vieno dalyko aš visiškai nesupratau, kai mano sesė mirė, seselė atėjo, tesiog atjunge lašelinę, ir išėjo, o tai, kad atbėgtu, banditu gaivinti ar kažkas tokio. Nežinau, čia gal taip turi būti, bet aš visdar nesuprantu. Turiu 1 šunį, ir labai juo didžiuojuos. Nežinau dėl, ko, bet man jis patinka :D Daugiau kaip ir neturiu ką papasakoti, pasakiau tik savo gyvenimo liūdesius ir tiek. Jei kyla klausimų, bet nedrįstat klausti, rašykit į AŽ.

Ačiū už skirta dėmesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 4 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...