Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Stringų naudojimas GUI dialoguose.

Jau kaip naudotis GUI turbut dauguma mokat , dabar kaip panaudoti juose stringą.

Sukuriame stringą ar stringus, tada dialogą.

CMD:stringas(playerid, params[])

{

new stringas[128];

format(stringas,128,“Tu turi su savim pinigų: %d LT.\nTavo patirtis yra: %d XP”,GetPlayerMoney(playerid),GetPlayerScore(playerid));

ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,”Informacija”,stringas,”Uždaryti“,““);

return 1;

}

Štai šiame lange parodys kiek turi pinigų, ir kiek turi patirties.

Kadangi pinigai ir patirtis yra sveikieji skaičiai, tai naudojome %d parametrą skirtą išgauti sveikuosius skaičius.

,”Uždaryti“,““); - Po pasirinkimo Uždaryti paliktos kabutės be kito mygtuko, tada sistema padaro taip, kad mygukas būna tik Uždaryi, kito nebūna. Norint palikt vieną mygtuką, turi būti užpildytas pirmasis mygtuko paragrafas.

Taipogi, jeigu pirmiausia norėsi išgauti žaidėjo pinigus o poto patirtį, tai gavimo funkcijas irgi tokia pačia eilės tvarka turi surašyti po kablelio, kad išgautų pinigus, o tada patirtį, nes jei bus atvirkščiai bus painiava. Išgaus vietoi pinigų patirtį, o vietoi patirties pinigus.

Išgavimo funkcijos atskiriamos kableliu.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Papildyk stringų sujungimu..

Na žiurėsiu.

Pvz noriu padaryt, kad mano varda rasytu kita spalva, pvz geltona. Rasau:

Tavo vardas: {FFFF00}[%s]

Bet man neleidzia.. Paaiskintumet kas blogai?

Tavo vardas: {0xFFFF00AA} %s

Jei suklydau sakyk nes seniai prie pawno nesedėjau xD jei padėjau + rep nepagailėk :)

Redaguota , nario BiFfGuYz
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Pvz noriu padaryt, kad mano varda rasytu kita spalva, pvz geltona. Rasau:

Tavo vardas: {FFFF00}[%s]

Bet man neleidzia.. Paaiskintumet kas blogai?

new kint[ 60 ],
vardas[ MAX_PLAYER_NAME ];
GetPlayerName( playerid, vardas, MAX_PLAYER_NAME ) ;
format( kint, sizeof( kint ),"{FFFFFF}Tavo vardas yra: {FFFF00}%s{FFFFFF}.", vardas ) ;
ShowPlayerDialog( playerid, 50, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "La" , kint , "Gerai" , "" );

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...