Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

banneris.gif

Sveiki SuperGames.LT Nariai, Svečiai, Moderatoriai, Administratoriai,

Šiandien norėčiau jums pristatyti gerą radiją pavadinimu ExtazyFM

Kodėl rinktis mus?

Pas mus grojamos tik geros dainos, ne taip kaip kitur,

pas mus tik geras kolektyvas (visi mūsų kolektyve esantys žmonės turi nemažą patirtį)

Pas mus laidų metu rinkdamas taškus gali laimėti įvairių prizų kaip? tai sužinosi pas mus

:)

Dabar apie administracija:

Donatas (skype: admin.donce) - Savininkas, Weberis

Donce (skype: ddonatux) - Savininkas, Prižiūri radiją

Mūsų informacija:

Naudojame shoutcast, rdj yra patyrę, muziką leidžiame tik gerą (galite prašyti ir savo (tam yra chat mūsų webe

:) )),

Mūsų svetainė: www.extazyFM.eu

Užsukite

:) Laukiame jūsų

Pagarbiai Donatas

Redaguota , nario Donce*

theme_image_1.png

• Parašė po 3 savaičių...

"geras radijas, geras kolektyvas, geros dainos...." Per daug naudojat tą žodį, šiomis dienomis jis nebeturi vertės.....

Tu man pasakyk, ką reiškia "geros dainos", tai dainos kurios patinka tau? Žmonės turi skirtingą skonį todėl visiems neįtiksi.. Todėl vistiek kažkas(kad ir aš) prisikabins sakydamas "nieko gero tos jūsų dainos"... Labiau tiktų "populiarios" ar kažkas tokio... Nors nežinau ką jūs grojat, nes aprašymas netraukia įsijungti..

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

"geras radijas, geras kolektyvas, geros dainos...." Per daug naudojat tą žodį, šiomis dienomis jis nebeturi vertės.....

Tu man pasakyk, ką reiškia "geros dainos", tai dainos kurios patinka tau? Žmonės turi skirtingą skonį todėl visiems neįtiksi.. Todėl vistiek kažkas(kad ir aš) prisikabins sakydamas "nieko gero tos jūsų dainos"... Labiau tiktų "populiarios" ar kažkas tokio... Nors nežinau ką jūs grojat, nes aprašymas netraukia įsijungti..

Mes stengiames įtikti visiems, jei klausytojam nepatinka jie mums parašo ir mes stengiames leisti dainas tokias kurios jiem tinka :)

theme_image_1.png

• Parašė po 4 savaičių...

Aš nesuprantu..

Bitradio.lt savininkas 16 metis

so?

ten klausosi 100-300 žmoniu ir jis 16 metis savininkas vaikas.......

nesuprantu aš jusu...

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...