Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Razer Vs Roccat  

22 balsai

1. 1. Kuri geresnė pele ?

• Razer
      15
    • Roccat
      7

Recommended Posts

(redaguota)

Eik tu *Myliu SuperGames.lt* kaip gražu :D kiek čia už viska sumokėjai?

Dabar tiksliu kainų nelabai pamenu, nes viskas pirkta prieš kokius gerus metus, bet klaviatūra~300lt, ausinės 200lt, pelė 250lt, kilimėlis 50lt. Gal ir daug, bet verta kekvieno cento. Beje su pele turėjau problemu po 1 metų naudojimo susidevėjo kairys mygtukas vietoj to, kad paspaustum 1 kartą pasispausdavo 2, bet į garantinį nunešiau ir pakeitė į nauja.

Redaguota , nario Elc0m
plVjD.png

Jo belaide yra zjbs tesiog viskas užkniso tos baterijos baigesi baterija ir nėra namie nei vienos tada reik vėl parduotuve varyt ir t.t.t... sakant yra nesamonė geriau jau imsiu laidine...

O kodėl ne roccat priežastis parašykit kodėl ta imti negu ta ?

Razor pirma na žiūrėk kuri yra patogesnė.O šiaip del baterijų nusipirk pakroviklį ir pakraunamas baterijas kokia keturias uždėk jas krauti iš anksto kai reikės baterijų ir pasikeisi...

Grižęs ir pasikeitęs

Nepirkit tokiu razer ir t.t

Nueik i maxima uz 8lt

Ir drosk du menesius.

Kas gali ir nori investuoti į gerą kokybę - tegu, negali uždrausti, jeigu jie to nori. Aš pavyzdžiui už pelę mokėjau apie 20 litų, už klaviatūrą gal 15 ir viskas man jau tarnauja 6 metus, o yra ir tokių kurie į klaviatūrą, pelę ir ausines investuoja šimtus.

• Teigiamai 1

Kas gali ir nori investuoti į gerą kokybę - tegu, negali uždrausti, jeigu jie to nori. Aš pavyzdžiui už pelę mokėjau apie 20 litų, už klaviatūrą gal 15 ir viskas man jau tarnauja 6 metus, o yra ir tokių kurie į klaviatūrą, pelę ir ausines investuoja šimtus.

tai tu pabandyk nusipirkt ausines iš maximos tu po 1h ausu nejausi.. su pelėm,klaveturom tai pripranti.. bet pats turiu logitech gaming mouse tai kita kart jei tektu pirkt tikrai pirkčiau arba toki pat mouse arba razer,ss ;/ klaveturos nežinau nesu pirkes geresnes stovi už 30 lt iš elektromarkt bet jau po 2 metu migtuku nebera keliu ir nebesispaudžia raidės normaliai :D

tai tu pabandyk nusipirkt ausines iš maximos tu po 1h ausu nejausi.. su pelėm,klaveturom tai pripranti.. bet pats turiu logitech gaming mouse tai kita kart jei tektu pirkt tikrai pirkčiau arba toki pat mouse arba razer,ss ;/ klaveturos nežinau nesu pirkes geresnes stovi už 30 lt iš elektromarkt bet jau po 2 metu migtuku nebera keliu ir nebesispaudžia raidės normaliai :D

Dėl ausinių, tai http://www.skytech.lt/shp2000-ausis-uzdengiancios-hifi-ausines-philips-shp2000-garsiakalbio-skersmuo-d-p-18407.html antri ar treti metai berods šitas naudoju, kaip už 30 Lt tai geras kainos ir kokybės santykis, o maximinės iš tikrųjų spaudžia ausis, teko naudot ne kartą ir ne du :D

Šiuo metu man reiktu peles :| neisivaizuoju roccat yra man graži pele nakti gražiai šviečia razzer aišku gera kokybė bet išvaizda man 50% taip ir ne :| šeip butu neblogai akropolyje atpokuotu pelyte ir pats išbandyk kaip jaučiasi bet man atrodo taip negalima :D

koks skirtumas šviečia,nešviečia.. svarbu patogi,atpakuot tai nelabai atpakuos :D tai kad ir iš supergames.lt jei kokiam vln gyveni paieškok gal kas turi ten ta pele kokios tau reikia nuveitum ir pažetum kaip tau ji...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...