Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi mano pc po truputi pradeda nesamonės išdarynėti tai lagina tai auto restartinasi nu galbut dėl temperaturos ar dar kažko na va žiūrėkit temperatura. http://www.part.lt/img/6efa6f2abe075ff582704e3f15fa17eb272.bmp

Tai pat kyla klausimas dėl vaizdo plokštės pas mane ji yra 256mb RAM,bet per programa rodo kad kažkas dar yra nu vienu žodžiu du kartus pasikartoja po 256mb ram tai kaip čia suprast ?

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Geriausia išeitis tai naują nusipirkt, nes matau jau senas :D

Motinai dar bus geras visokiems planams rašyti ir t,t,kadangi ji dirba mokytoja tai prie pc pasėdi bet kai lagina šita pc tai net nežinau.... Be to kompas atsitarnauja dar kaip radiatorius :D,nes pučia ora karšta tai žiema neprastai įsijungi pc ir apšildo kambari jeigu šalta.

Redaguota , nario Aleksas
  • Teigiamai 1

76561198155908169.png

(redaguota)

Temperatūros normalios, bet šiaip ant ilde ir aukštesnių ant tokių specifikacijų PC, o šiaip gal virusais apėjo ? Mėgink skenuot pratrint virusus, driverius paupdatink :)

(biški užsimiegojes vietoj pc parašiau laptop, my bad :P )

p.s. tik dabar pažiūrėjes pamačiau kad pas tave stovi dvi plokštės tokios pat, kodėl Cross Fire pajungi ? padaryk enabled :)

Redaguota , nario Hyperion

Temperatūros normalios, bet šiaip ant ilde ir aukštesnių ant tokių specifikacijų PC, o šiaip gal virusais apėjo ? Mėgink skenuot pratrint virusus, driverius paupdatink :)

(biški užsimiegojes vietoj pc parašiau laptop, my bad :P )

p.s. tik dabar pažiūrėjes pamačiau kad pas tave stovi dvi plokštės tokios pat, kodėl Cross Fire pajungi ? padaryk enabled :)

Na tai kaip enabled padaryt,nes aš nemoku.

Tai čia laptopas ar PC? Jei PC, tai CPU temperatūrą gali sumažinti dulkes pravalęs ir termopastą pakeitęs. Ant mano PC visada CPU temperatūra 40-45 laikosi.

Ar tu nematai kurion skiltin rašau ??? Kompiuteriu gedimai ir pagalba,tai nemanau kad čia apie loptop'a kalbama.

• Teigiamai 1

76561198155908169.png

Šiaip toks kompiuteris jau savo atitarnavęs. Žiūrėk kompiuterio vidų ar nesiveisia ten jokie tarakonai. Visokių priežasčių gali būti.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...