Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

tikiuosi supratote jog esu - mapperis, dirbantis prie pačio žemėlapio patobulinimu. Projekto ieškau normalaus, jog nebūtų visokiausių nesąmonių dirbant. Taip pat norėčiau jog projektas būtų pradėtas, tačiau gali ir neturėti svetainės, tačiau turėtų turėti patį skripterį kuris dirbtų prie pačios modifikacijos. Neieškau projektų „laikinai“ noriu dirbti gan ilgam laikui.

Truputi apie mane:

Šiuo metu turiu trylika metų, na bet manau ne iš metų spręsti o iš pačio elgesio. Esu žmogus kuris pasiruošęs dirbti vienas bei dirbti komandoje, todėl neturėtų kilti sklandumų dėl darbo. Taip pat esu bendraujantis, draugiškas, rimtas, linksmas, mėgstantis gerą kompanija. Maketuoju jau vienerius metus, todėl, esu patyręs. Tikriausiai daugiau sužinosite su manim susipažinę.

Dėl kontaktų būtinai parašykite man į A.Ž, juos duosiu tik tenais, todėl temoje galite
net
neprašyti.

Parodomieji darbai ( turiu tik vieną, tačiau šiuo metu mappinu vairavimo mokykla miesteliuose )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...