Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hl 2 Lost coast eina ten su visu complete half life todėl tiek ir kainuoja durneli tu :DD

"Team Fortress Classic, Half-Life: Opposing Force, Half-Life, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Half-Life: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two"

Va ką gauni už 27 eurus, o ne tik Lost coast :D

Gal nelabai nutuoki tu kas tas yra, ten viena misija tėra, 15 minučių teužtrunka pražaist ją. Ir 27 eurų neapsimoka mokėt už tai. Lost coast galima(arba bent jau galimėjo) pasiimt visiems n vidia vaizdo plokščių vartojams nemokamai. Beto, jeigu ir kainuotų 27 eurus, tai nereiškia, kad jis tiek vertas. Būvo pvz dota 2, šope virš 25 eurų kainavo, nors visi nemokamai jį gaudavo, tai tu irgi būtum dotą pardavinėjęs tokia kaina? Ble keistas tu esi, jeigu tau sako visi, kad 10 lt vartotojas tevertas, tai *Myliu SuperGames.lt* biški sau galvą patrankyk ir pagaliau dašauk, kad jis tiek ir tevertas.

(redaguota)

Oho, suradai vieną klaidą. O nepagalvojai, kad žmonės skirtinguose kraštuose kalba skirtingom tarmėm? Mano tarmėj viskas sakos kietai, ir man sunku atrokuot kur turi būt trumpa kur ilga.

Atsakymas:

Mėgstu pasivartyt forumuos su debiliškus pranešimus rašančiais žmonėm

Skaniai pasijuokiu

Tokį jau čia lituanistą primeti, nors ,,Ne veltui" rašosi dviem žodžiais.

Redaguota , nario .lukonic`
(redaguota)

Oho, suradai vieną klaidą. O nepagalvojai, kad žmonės skirtinguose kraštuose kalba skirtingom tarmėm? Mano tarmėj viskas sakos kietai, ir man sunku atrokuot kur turi būt trumpa kur ilga.

Atsakymas:

Mėgstu pasivartyt forumuos su debiliškus pranešimus rašančiais žmonėm

Skaniai pasijuokiu

Tokį jau čia lituanistą primeti, nors ,,Ne veltui" rašosi dviem žodžiais.

Tu bent supratai paskutinio sakinio esmę: "Neveltui sakoma kaip tik runkelis, tai ir ne žmogus".

Ir iš tokių atsakymų galima spręsti, kad žmogus mažai ką pasieks, vietoj to, kad kažką gero pasakyt, jam svarbiau suvartyti ir pasijuokti

Redaguota , nario Ceska

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...