Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mieli skaitytojai, su jumis sveikinuosi jau kokį trečią kartą :D. Šioje temoje aš noriu pristatyti e-sim.lt valstybės simuliatorių ir kodėl būtent reikia prisijungti į Primera serverį. Jei pavyks gal kažkas iš jūsų užsiregistruos :).

Kaip ir minėjau tai yra valstybės simuliatorius, kuriame kartą per dieną gali pasportuoti, dirbti ir kovoti. „Tai tikrai neužims daug laiko kokias 5-10min per dieną“ tokius žodžius perskaičiau kai pats buvau užverbuotas į žaidimą. Iš dalies gerai sakė, pirmuose žaidėjo lygiuose taip ir bus, bet vėliau, kai priklausysit Military Unit, būsit seime ir valdysit valstybę, rašysit straipsnius, valdysit įmones - tai užims daugiau nei 5-10min.

Žaidime yra kaip aš vadinu „gyvenimo kelias“, jis prasideda nuo priklausymo MU kuriame būdami dirbsite būrio įmonėse ir kas kelias dienas gausite davinius (maistą, giftus, ginklus) juos turėsite išnaudoti kai lieps būrio vadas, per svarbius mūšius duoda didesnius ir dažnesnius davinius. Primera serveryje naujokas yra specialus būrys - Šauliai į kurį jus tikrai priims. Ten aš jum ir rekomenduočiau eiti kol pasikelsite lygį ir ekonomikos skillą.

Vėliau, kai sustiprėsite ir išsiaiškinsite kas yra kas žaidime galėsite pradėti savo verslą įkurdami įmonę. Plačiau apie tai paaiškinsiu jau žaidime, nes pakankamai daug aiškinti, gal jūs išvis nedatempsit iki įmonės kūrimo :D ?

Dar vėliau, kai būsit žaidimo veteranais, suprasit kad reikai traukti į žaidimą žmones patiems ir niekas už jus to nepadarys galėsit eit į seimą ir įsitraukt į žaidimą pasauliniu mastu, būti diplomatu, ministru, priiminėti įstatymus, kurti projektus, skelbti karus. Tai tikrai sunku, bet labai svarbu mūsų eLietuvai. Kaiptik šiandien, 700-ąją dieną vyksta prezidento rinkimai, tai naujas žingsnis į šalies ateitį ir puiki diena pradėti žaisti :D, be to, balsą galima parduoti, arba pačiam balsuoti už norimą kandidatą (gausite patirties).

Žaidime veikia naujokus remianti Naujokų ministerija. Ją sukūrė senieji e-sim žaidėjai lietuviai, su jos pagalba galima lengvai gauti pinigėlio, kurio reikės ateičiai. Dar vienas patarimas prieš pabaigą, gold valiutos NEIŠNAUDOKIT tai labai svarbi valiuta, už kurią kuriami ir tobulinami būriai bei įmonės, o pirkti ją brangu. Pasikvieskite į žaidimą draugų, bus linksmiau žaisti ir jie užsiregistravę per jūsų nuorodą jums uždirbinės gold.

Geriau žaisti Primera serveryje, nors jis ir senas, jame žaidžia daugiau lietuvių ir visas gold kurį užsidirbsite bus vertingesnis, nes jo čia negalima pirkti už realius pinigus, ne taip kaip kitame serveryje

Dabar cj apdorojat mano prirašytas nesamoens ane :D ? Nu, jei sudominau tai registruokities http://primera.e-sim.org/lan.211426/ . Susitiksim žaidime, dėl klausimų rašykit man žaidime, į draugų sarašą automatiškai įmes.

Redaguota , nario Edvassss
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...