Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šiaip tai skytecho nebuvau patikrinęs.

Vaizdo plokštės kaina šio modelio būtent 472LT.

https://www.skytech.lt/hd77702gd5-asus-radeon-7770-2gb-ddr5-128-bit-hdmi-dvi-box-p-124595.html

Jei pas tave 3x2GB RAM, tuomet taip, gaunasi 219LT, pigesnis variantas už 136LT

Dar vienas dalykas, kaip tu negali jo išsigabent su savimi? Toks kompiuteris telpa į standartinį kelioninį krepšį su paminkštinimais ir kelionės metu jam nelabai kas gali ir nutikt.

Dar primečiau paprastą matematiką.

Tokios komplektacijos kompiuterio kaina viršija 2000LT net skaičiuojant kainas be PVM.

Tu parduodi jį keturis kartus pigiau.

Redaguota , nario unitazas
banner.png

Šiaip tai skytecho nebuvau patikrinęs.

Vaizdo plokštės kaina šio modelio būtent 472LT.

https://www.skytech....x-p-124595.html

Jei pas tave 3x2GB RAM, tuomet taip, gaunasi 219LT, pigesnis variantas už 136LT

Dar vienas dalykas, kaip tu negali jo išsigabent su savimi? Toks kompiuteris telpa į standartinį kelioninį krepšį su paminkštinimais ir kelionės metu jam nelabai kas gali ir nutikt.

Is lietuvos skrendant, yra nurodytas bagazo kiekis kuri mes jau beveik ir virsijome, todel tevai liepe kaska sugalvoti ir parduot ir geriau nusipirkt is uzsienio + turiu susitaupes apie 900 svaru ir pirksiu kompiuteri is alienware parasyk i google suprasi apie ka kalbu tai pats pagalvok ;)

Is lietuvos skrendant, yra nurodytas bagazo kiekis kuri mes jau beveik ir virsijome, todel tevai liepe kaska sugalvoti ir parduot ir geriau nusipirkt is uzsienio + turiu susitaupes apie 900 svaru ir pirksiu kompiuteri is alienware parasyk i google suprasi apie ka kalbu tai pats pagalvok ;)

Tu aiškini žmogui, pas kurį ir stovi alieware produkcija.

Nelaikyk manęs kažkokiu nevykėliu, kuris nieko neišmano apie kompiuterius ar internetinę prekybą.

Ir kuris lėktuvais neskraido. Papildomas bagažas ne tiek daug ir kainuoja. Ypač, jei skrendant į angliją su rainaru.

banner.png

Tu aiškini žmogui, pas kurį ir stovi alieware produkcija.

Nelaikyk manęs kažkokiu nevykėliu, kuris nieko neišmano apie kompiuterius ar internetinę prekybą.

Ir kuris lėktuvais neskraido. Papildomas bagažas ne tiek daug ir kainuoja. Ypač, jei skrendant į angliją su rainaru.

O tu nesupyk bet tikrai panašus i nesuprantanti žmogu ka kalbi ? aš nesuprantu kodėl reikia iš žodžio išsuknėt situacija ir man čia rašinėt ir pist prota atsiprašant bled nenori nepirk aš nesuprantu koks tavo reikalas skaityk ka parašiau sukures tema pries postindamas, viso gero išeit lengva iš čia spausk raudona mygtuka ir sekmes.

O tu nesupyk bet tikrai panašus i nesuprantanti žmogu ka kalbi ? aš nesuprantu kodėl reikia iš žodžio išsuknėt situacija ir man čia rašinėt ir pist prota atsiprašant bled nenori nepirk aš nesuprantu koks tavo reikalas skaityk ka parašiau sukures tema pries postindamas, viso gero išeit lengva iš čia spausk raudona mygtuka ir sekmes.

Nais. Kaip iš 15 metų amžiaus "kompiuterių genijaus" tikrai malonus atsiliepimas.

Niekas neišsisukinėja apart tavęs.

Gavai klausimą, kodėl parduodi keturis kartus pigiau, nei tikroji kaina, tai ir malonėk jį atsakyti.

Nes su tokiu pardavėju tikrai niekas nenorės turėt reikalų. O man aiškinti kur eit, tu neturi teisės, ne asmeninis tavo forumas, taigi galiu komentuoti kiek tik noriu. Nenori komentarų? Dėk į skelbiu.lt, manau tikrai atsiras toks, kuris nepasigilinęs sugalvos įsigyt.

O man svarbu žinot iš anksto defektus ar priežastis, kaip manau ir kitiems, kodėl toks daiktas parduodamas.

Taip kad, prašom atsakyt ir nevaidint protingo, nes būsi paskųstas tėvams, kurie tikrai nusukios ausis už tokias šnekas.

banner.png

Plius nuotrauka iš ebay išimta, kažkokio trantinio pc.

http://www.ebay.co.uk/itm/Quiet-Gaming-PC-2GB-RAM-X-Strike-Aerocool-One-case-Windows-7-Professional-/330968669435

Kol nepamatyčiau gyvai, niekam nerekomenduoju pirkt.

O jei pirktas ne dalimis, nurodyk bent jau kas pardavėjas, kad būtų galima patikrint ar jie tikrai tokį kompiuterį kadanors pardavė.

banner.png

Plius nuotrauka iš ebay išimta, kažkokio trantinio pc.

http://www.ebay.co.u...l-/330968669435

Kol nepamatyčiau gyvai, niekam nerekomenduoju pirkt.

O jei pirktas ne dalimis, nurodyk bent jau kas pardavėjas, kad būtų galima patikrint ar jie tikrai tokį kompiuterį kadanors pardavė.

Prisigavo žmogus man atrodo jau ir pradžioj aišku buvo, kad kažką čia jis velia :)

Na tikrai jus ten lietuvoj baigiate nudurnėti čia yra ikeltas kompiuteris i ebay taip pat , bet ikėliau ne aš o brolis, pažiurėti kiek gausis už bidus :)

Nu tik jau nereikia, prisigavai ir tiek :DD

Jei čia "tavo" kompas tai 1. Windowsai čia 7 ne 8 kaip nurodes esi čia 2. ram 2gb o ne 6 3. cpu athlonas :DD 4. vga 4800 hd :DD

Dabar sakysi, "brolis nežinojo tikslių duomenų" arba "duomenis betkokius surašėm norėjom tik pažiūrėt kiek kas siūlys" krč tokiems rankas išlaužyt už tokius prikolus :D žmonės nuvažiavę į vietą nieko nerastų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...