Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi taigi rašau labai nuliudes ir turiu problemu todėl parduodu savo kompiuteri, šiuo metu esu užsienyje ir kita savaite važiuoju į lietuva bet ne tame dielė.. problema tame kad tėvas lietuvoj nupirko su gimtadieniu išitikruju gera kompiuteri o va sužinojau kad man jo atgal į anglija niekaip neišeis parsivešti tai pasitares su tėvais nusprendžiau parduoti savo kompiuteri už visai sakyčiau nedidele kaina kompiuteris yra naudotas vos 3 4 mėnesius (pusbrolis naudojosi darbo reikalam) Taigi kaip parduosiu šita kompiuteri pirksiu iš savo miesto parduotuvės kad nebutu jokiu bėdu labai gaila kad kompiuterio neišeis atsisiusti ir parsiskraidint čia..Su tėvais pakalbėjas nusprendėm kad už kompiuteri norėtumem bent 500 ar 700 LT jaigu butu galima , budais kuriais galėčiau parduoti kompiuteri butu geriausiai kokia angliška kortele tokia kaip Loyds TSB ar paypal aišku debit card kokia taip pat tinka, bet visad galit rašyt pasiulymus ar bent jau paskambint man.

Pranesu kitiems pasiskaiciau temas apie pardavimus , Ir parasyta kad galime iterpti forumo moderatoriu ar adminisitratorius toki kaip Dominus ar Need4Cash ar koki kit moderatoriu.

DEL KRITIKOS PRASAU ISEIT IS TEMOS IR NEGADINT MAN NERVU .

-Jusu zinoma niekas nepraso jo pirkti jaigu nepatinka ar galvojate kad bandau cia kaska susukti tai eikit i homepage ir sedekit ir pamirskit kad kaska as cia darau nes istikruju jus labai atsibodot pasiskaiciau kitas temas apie kompiuterius kur zmones parduoda vientik kritikos nieko daugiau nesulauksi cia tas pats su krize kaska padaro tik kritikuojat daugiau nieko neveikiat bambas namuose auginat ir viskas, o pinigu norit Man su pardavimu tikrai nera problemu galiu ideti i angliska puslapi vadinama EbAY jai kas zinot arba i skelbiu lt ir tikrai nupirks Paiskinsiu kas dar nezinot jaigu as apgauciau pats tikrai labai nukenteciau kadangi domejaus paypal yra bankinkyste ir jie turi tikrai kontaktu per kuriuos mane suseks ir pinigus atims taip kad nesirupinkit ir ateityje zinokit jai ka perkat per paypal nesirupinkit del gavimo kadangi pinigu atgavimas yra 100% atgal.

Informacija apie parduodama kompiuteri.

Intel® Core™ i7-3770 processorius.

Windows® 8

Kompiuterio vieta: 6 GB

Hardas: 2 TB

Vaizdo plokste : AMD Radeon HD 7770 2gigabaitu.

Kaina butu : 500 600 LT

74505dc9f38cce7d6c77bdc48945ce92895.jpg

Redaguota , nario Deividas_Script

JUsu zinoma niekas nepraso jo pirkti jaigu nepatinka ar galvojate kad bandau cia kaska susukti tai eikit i homepage ir sedekit ir pamirskit kad kaska as cia darau nes istikruju jus labai atsibodot pasiskaiciau kitas temas apie kompiuterius kur zmones parduoda vientik kritikos nieko daugiau nesulauksi cia tas pats su krize kaska padaro tik kritikuojat daugiau nieko neveikiat bambas namuose auginat ir viskas, o pinigu norit Man su pardavimu tikrai nera problemu galiu ideti i angliska puslapi vadinama EbAY jai kas zinot arba i skelbiu lt ir tikrai nupirks Paiskinsiu kas dar nezinot jaigu as apgauciau pats tikrai labai nukenteciau kadangi domejaus paypal yra bankinkyste ir jie turi tikrai kontaktu per kuriuos mane suseks ir pinigus atims taip kad nesirupinkit ir ateityje zinokit jai ka perkat per paypal nesirupinkit del gavimo kadangi pinigu atgavimas yra 100% atgal.

JUsu zinoma niekas nepraso jo pirkti jaigu nepatinka ar galvojate kad bandau cia kaska susukti tai eikit i homepage ir sedekit ir pamirskit kad kaska as cia darau nes istikruju jus labai atsibodot pasiskaiciau kitas temas apie kompiuterius kur zmones parduoda vientik kritikos nieko daugiau nesulauksi cia tas pats su krize kaska padaro tik kritikuojat daugiau nieko neveikiat bambas namuose auginat ir viskas, o pinigu norit Man su pardavimu tikrai nera problemu galiu ideti i angliska puslapi vadinama EbAY jai kas zinot arba i skelbiu lt ir tikrai nupirks Paiskinsiu kas dar nezinot jaigu as apgauciau pats tikrai labai nukenteciau kadangi domejaus paypal yra bankinkyste ir jie turi tikrai kontaktu per kuriuos mane suseks ir pinigus atims taip kad nesirupinkit ir ateityje zinokit jai ka perkat per paypal nesirupinkit del gavimo kadangi pinigu atgavimas yra 100% atgal.

Pats esu susidūręs su tuom ir tikrai yra išimčių, todėl tikrai nepatariu aklai niekam per paypal pervedinėti pinigų tuo labiau net kompo nemačius. Geriausias variantas atvažiuoji apžiūri ir per tapatį kompą tau tuos pinigus pervedi ir kompą išsiveži :) logiška.

iš kurio miesto būtumėt, paimčiau.

is tiesų gal galėtumėt pataupyt iki šendienos 17h?

Nes blm tikrai geras pc ir tikrai už žrj pigiai.

Kad pigiai tai zinoma, nesupratau ka norejai pasakyti pataupyti iki siandienos

Pranesu kitiems pasiskaiciau temas apie pardavimus , Ir parasyta kad galime iterpti forumo moderatoriu ar adminisitratorius toki kaip Dominus ar Need4Cash ar koki kit moderatoriu.

Kadangi esu potencialus pirkėjas. Noriu išsiaiškint keletą dalykų.

1.Procesorius tokio tipo nuo 933LT

2. 6GB nuo 300LT

3. HDD nuo 298LT

4. Win 8 legali kopija nuo 300LT

5. ASUS Radeon HD 7770 vaizdo plokštės 2GB atmintimi apskritai lietuvoj nėra įsigyt. Max prieinamas dalykas sandėliuose gamintojų 1GB, kaina nuo 420LT

Tai tu man dabar atsakyk keletą dalykų:

1. kodėl taip pigiai? galima būtų pamatyt kompiuterio dokumentus, pirkimo čekį, garantinius lapus?

2. kaip tu sugebėjai įsigyti kompiuterį su dalinims kurių net į lietuvą neveža dar?

banner.png

2. 6GB nuo 300LT

3. HDD nuo 298LT

5. ASUS Radeon HD 7770 vaizdo plokštės 2GB atmintimi apskritai lietuvoj nėra įsigyt. Max prieinamas dalykas sandėliuose gamintojų 1GB, kaina nuo 420LT

1. kodėl taip pigiai? galima būtų pamatyt kompiuterio dokumentus, pirkimo čekį, garantinius lapus?

2. kaip tu sugebėjai įsigyti kompiuterį su dalinims kurių net į lietuvą neveža dar?

Nuo kada 6gb ram 300lt? :D

skyteche ta vaizduške 450lt 2gb versija tokia pati, kažką čia gliučini :D

2. 6GB nuo 300LT

3. HDD nuo 298LT

Mano tevas kaip sakant dirba voketijoje, Dokumentai cekis , garantiniai lapai taip pat , aprodyt galeciau kita menesi jai tinka siauliuose.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...