Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atsirado šiokių tokių temą apie moderatorius tai nusprendžiau padaryti vieną temą ir ten kalbėti apie juos. Aš pradėsiu mano manymu šie moderatoriai neturėtų būti:

unixone vilmux ( Labai kišasi kur nereikia, pradeda lendinėti kitiems y akis )

WolfRam ( Trina pranešimus, ir deda įspėjimus už žmonių pagalbą )

Inv1s ( Dar vienas žmogelis kuris deda įspėjimus už žmonių pagalbą, tiesos pasakymą!)

Na manau šitie moderatoriai turėtų būti išmesti arba pasimokinti iš klaidų. Puslapį vis rečiau lankausi kadangi nėra tos senosios tvarkos! Jeigu yra bent vienas aktyvesnis administratorius tegul pažiūri šią temą arba perspėkite kad pažiūrėtų šią temą!

MODERATORIAI PRANEŠIMAS JUMS!

Prašau nerakinti temos, tegul lankytojai išsako savo nuomonę!

• Teigiamai 4

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Čia vėl tie patys vaikiški protestai prasideda prieš moderatorius? Kur aš kišuosi? Atmetu pasiūlymus kurie jau buvo siūlyti ir aptarti? Imuosi inciatyvos dėl supergames.lt ? Tu nori senosios tvarkos, kai darydavai ką nori, kalbėdavai ką nori? Moderatoriai dirba savo darbą kaip jiems atrodo teisingai. Lindinėti kitiems į akis? Nesupratau. Tu čia norėjai pasakyti, kad naršau po forumą ir dėlioju įspėjimus už nusižengimus.

Žinai, kaip sakoma. UŽ TIESĄ PYKSTAMA.

Dėl jūsų mielieji kai jūs tokie geri, taip ir norisi grįžti į moderatorius. Tikriausiai taip ir padarysiu :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Kad tu rakini temas ir neleidi pasireikšti kitiems nariams. Juk visi turi savo nuomonę. Kodėl, kai buvo phpBB forumas, galėjo visi temose reikštis, moderatoriai iš karto nerakindavo temų. O dabar, kai visi būna pasiūlymą, tu užrakini temą ir pasakai, kad to nebus. :DD

Ir ką tu nori parodyti, bėgiodamas iš moderatoriaus pareigų ir vėl į jas sugrįždamas? :D Kad tu kažkokių permainų čia padarei? Kad tvarkos įvedei?

Redaguota , nario PirateDevilDuck
  • Teigiamai 1

Kad tu rakini temas ir neleidi pasireikšti kitiems nariams. Juk visi turi savo nuomonę. Kodėl, kai buvo phpBB forumas, galėjo visi temose reikštis, moderatoriai iš karto nerakindavo temų. O dabar, kai visi būna pasiūlymą, tu užrakini temą ir pasakai, kad to nebus. :DD

Ir ką tu nori parodyti, bėgiodamas iš moderatoriaus pareigų ir vėl į jas sugrįždamas? :D Kad tu kažkokių permainų čia padarei? Kad tvarkos įvedei?

Pilnai sutinku!

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Kam vėl tuos pačius "už" sakyti? Kai buvo phpBB forumas, jau išsakėt tuos visus savo už, prieš. Koks skirtumas tai daryti? Postus rinkti ar ką? Jeigu to nebus! Ir senoje temoje tai jau buvo paaiškinta?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Kam vėl tuos pačius "už" sakyti? Kai buvo phpBB forumas, jau išsakėt tuos visus savo už, prieš. Koks skirtumas tai daryti? Postus rinkti ar ką? Jeigu to nebus! Ir senoje temoje tai jau buvo paaiškinta?

Žmogus pasiūlė pasiūlymą padaryti dizaino spalvų panelę. Visi buvo už, o vienas (aš) parašiau, kad to vistiek nepadarys, o tu dėl mano posto paėmei ir užrakinai temą, ir pasakei, kad panelės nebus, nes vienas buvo prieš. Kiekvieno nuomonė jums turi būti svarbi ir gerbiama, nemoki gerbti kitų - moderatoriaus pareigos tokiame tinklalapyje ne tau. Dauguma gavę aukštesnes pareigas pasikelia, o tu tai parodei labai ryškiai, nes su moderatoriumi pasidarei žiauriai pasikėlęs, bet kaip matai, nariai tave nuleido žemyn. :)

• Teigiamai 3

Žmogus pasiūlė pasiūlymą padaryti dizaino spalvų panelę. Visi buvo už, o vienas (aš) parašiau, kad to vistiek nepadarys, o tu dėl mano posto paėmei ir užrakinai temą, ir pasakei, kad panelės nebus, nes vienas buvo prieš. Kiekvieno nuomonė jums turi būti svarbi ir gerbiama, nemoki gerbti kitų - moderatoriaus pareigos tokiame tinklalapyje ne tau. Dauguma gavę aukštesnes pareigas pasikelia, o tu tai parodei labai ryškiai, nes su moderatoriumi pasidarei žiauriai pasikėlęs, bet kaip matai, nariai tave nuleido žemyn. :)

Nuleido? Pasikėlęs? Man visiškai buvo nusispjauti, toks pasiūlymas jau buvo. Jis jau buvo paaiškintas, todėl ir užrakinau temą. Niekas manęs niekur nenuleido, nes esu koks buvau, laikausi griežtos savo nuomonės. Jeigu tau ji nepatinka, gali spręsti per teismus tada gal ir kalbėsim. Ją pakeisti sunku, dabar nematau stiprių argumentų, kad ją keisčiau.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 5

Nuleido? Pasikėlęs? Man visiškai buvo nusispjauti, toks pasiūlymas jau buvo. Jis jau buvo paaiškintas, todėl ir užrakinau temą. Niekas manęs niekur nenuleido, nes esu koks buvau, laikausi griežtos savo nuomonės. Jeigu tau ji nepatinka, gali spręsti per teismus tada gal ir kalbėsim. Ją pakeisti sunku, dabar nematau stiprių argumentų, kad ją keisčiau.

Vėl tu su savo teismais ir įstatymais.. (facepalm) Žinai kaip sakoma "jaunas ir kvailas". :)

Aš nesiruošiu žaist su teismais dėl internetinio gyvenimo. Ir jeigu gali, parodyk man tokį patį pasiūlymą, kur siūlė padaryti dizaino spalvų panelę. Ačiū.

Vėl tu su savo teismais ir įstatymais.. (facepalm) Žinai kaip sakoma "jaunas ir kvailas". :)

Aš nesiruošiu žaist su teismais dėl internetinio gyvenimo. Ir jeigu gali, parodyk man tokį patį pasiūlymą, kur siūlė padaryti dizaino spalvų panelę. Ačiū.

http://www.supergames.lt/forum/5-klausimai-ir-pasiulymai/ Tarp senų temų rasi, nežadu ieškoti ir tapti "Senu ir kvailu".

Tai tu jau žaidi tik ne teismais savo internetiniam gyvenime. Geriau ignoruosiu žemesnio lygio padarus ;) Gi aš pasikėlęs.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 4

Jei atvirai, tai tavo sakiniai nerišlūs ir nelogiški. :> O temos parodyti negali, tad nereikia aiškinti, kad toks pasiūlymas buvo.

Nu ponas, vien tik tau. Spalvų paletė jau buvo, nulenkiu galvą už savo nerišlius sakinius gi suprantu, žemo lygio asmeniui sunku surasti paieškos laukelį.

http://www.supergames.lt/topic/57269-pasiulymas-del-spalvu-keireje-puseje/page__hl__+spalv%C5%B3%20+palet%C4%97#entry417061

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 3

Prie ko čia logika?

Tu šeimoj pavalgęs irgi aptari ką valgysi kai jau suvalgei, kas buvo aptartą? Tai čia panašiai, jeigu jau tai buvo ir buvo aptartą, kam vėl tą patį aptarinėti dar?

Va šitas sakinys kažkoks mindfuck'as. :D Nesupratai, kadangi tas pasiūlymas buvo pasiūlytas dar tada, kai SuperGames.lt valdė phpBB varikliukas ir narys norėjo, kad tą panelę paslėptų (nebent tu nežinai, kad phpBB buvo dizaino spalvų panelė, o tik prabudai, kai buvo pakeistas TVS ir save laikai senbuviu), nes žmogui trukdo, o dabar narys siūlė ją padaryti ir ant šito dizaino, ir varikliuko, nors tokio pasiūlymo dar nebuvo. Neaišku?

Neturit ka jus veikti man atrodo. :D eikit i lauka susitikit ir kalbeti o ne kaip vaikai per laida juokinga net. :D

Tu neturi ką veikti, kadangi rašai tokius pranešimus, kurie neturi esmės. Kalba eina apie pačią svetainę, o ne apie asmeninius gyvenimus, nebent tu kurdamas su kokiu draugu projektą išeini į lauką, atsisėdi ant suoliuko ir kalbiesi ką gero padarius, kad būtų projekte aktyvumas.

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...