Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu neturi ką veikti, kadangi rašai tokius pranešimus, kurie neturi esmės. Kalba eina apie pačią svetainę, o ne apie asmeninius gyvenimus, nebent tu kurdamas su kokiu draugu projektą išeini į lauką, atsisėdi ant suoliuko ir kalbiesi ką gero padarius, kad būtų projekte aktyvumas.

Isvis cia yra net ne tavo projektas ir nesikisk jeigu nepatinka iseik verkia kekviena diena jau pabudo vien tospacios temos vieni to nedaro kiti ano nedaro jau laikas apsiraminti.

money gaat money komt money blijft nooit!

Isvis cia yra net ne tavo projektas ir nesikisk jeigu nepatinka iseik verkia kekviena diena jau pabudo vien tospacios temos vieni to nedaro kiti ano nedaro jau laikas apsiraminti.

O prie ko čia mano ar ne mano projektas? Esu pilnavertis forumo narys, turiu pasiūlymų - juos išreiškiu, turiu nusiskundimų - juos išreiškiu, turiu galimybę rašyti forume - rašau. Pats dingęs iš čia, nei tu ką matai kaip viskas vykstą, nei tu ką žinai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...