Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi,taigi editinau ši gm gan ilga laika, galvojau paleisti ant savo serverio tačiau vasara, reikia atostogauti o ne užsiiminėti verslais. Tad pasidalinsiu šiuo GM su jumis tačiau jus turėsite man irgi padėti.

:)

Aprašymas:

Veiksmas vyksta Las-Venturas mieste.

Darbai su pakvietimais:

1. Taksi firma.

2. Mini taksi firma.

3. Mechanikai.

4. Medikai.

5. Apsauga.

6. Ginklu prekeivis.

7. Narkotiku prekeivis.

8. Armija.

9. Swat.

10. FTB Agentas.

11. Policininkas.

12. Slaptoji policija.

13. Radistas.

14. Advokatas.

15. Pasienio ruožas.

Mafijos:

16. Cosa Nostra.

17. Rusu mafija.

18. Grove street.

19. The Ballas.

20. Prancuzu mafija.

21. Jaunieji Banditai

22. Triads mafija.

23. Sopranos mafija.

Darbai be pakvietimo:

1. Autobuso vairuotojas

2. Traukinio vairuotojas

3. Picu išvežiotojas

4. Kelių valytojas

5. Limuzino vairuotojas

6.Gaisrininkas

7. Pilotas

8. Benamis

9. Desrainiai

Mini Darbai

1. Vairavimo mokytojas.

Game mode yra ištaisyta labai daug bugu / klaidų, bei daug sukurta sistemu.

Admin lygių išviso yra 4 + Meras + Savininkas + Serverio prižiūrėtojas.

Gamemode yra sukurtas sistema jog žaidėjas galės nusipirkti viena motociklą, viena mašiną, viena laiva, viena nama, bei viena versla.

Game mode yra dar niekur nematitu sistemu, tad bukite pirmas kuris gaus ši GM į savo rankas.

GM yra editintas rodos nuo SALG gm, ar kokio, tiksliai dabar neatsimenu nes daug laiko praleidau prie šito GM, į SALG gm jis visiškai nepanašus, ši gm iškart galima siustis ir leisti serveri nes jame yra viskas tvarkoi, bugai sutvarkyti nei vieno erroro, nei vieno warningo, bei pilnai paruoštas startavimui.

Ko man reikia iš jūsų ?

Ilgai galvojau apie ši klausima nes nemokamai aš nelabai noriu atiduoti, tad norėčiau jog jus man paspaustumėte

ŠITA NUORODA ir įvestumėte koda, kito nesugalvojau kuom jus galėtumėte man susimokėti už GM +r3p man visiškai yra nereikalingi, tad jus paspaudžiate nuoroda parašote man į PM ka atraše jums kai suvedėte koda ir paspaudėte mygtuka.

Butina jog rašytumėte į PM tik tam išsiusiu GM kurie i šia tema rašys nieko nesiusiu. Sekmės visiems.

NUORODA

kai bus 50 pakvietimu surinktu tada idėsiu i šia tema link.

Viskas aš OFF, kaip ir sakiau 20:00h laukit manes ateisiu išsiusiu visiems Gm.

;)

46/50 Pakvietimu, kai bus 50 imesiu i šia tema.

Ikelta!!!!!!!!!!!

Redaguota , nario Admirolas
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 24

Juokdariai jus esat ? Kas jums toki gera gm duos FREE ? Aš bent jau tikrai neduosiu, tad perskaitikite visa tema o ypač ka parašiau gale. :)

Ko man reikia iš jūsų ?

Ilgai galvojau apie ši klausima nes nemokamai aš nelabai noriu atiduoti, tad norėčiau jog jus man paspaustumėte

ŠITA NUORODA ir įvestumėte koda, kito nesugalvojau kuom jus galėtumėte man susimokėti už GM +r3p man visiškai yra nereikalingi, tad jus paspaudžiate nuoroda parašote man į PM ka atraše jums kai suvedėte koda ir paspaudėte mygtuka.

Butina jog rašytumėte į PM tik tam išsiusiu GM kurie i šia tema rašys nieko nesiusiu. Sekmės visiems.

• Teigiamai 1

Juokdariai jus esat ? Kas jums toki gera gm duos FREE ? Aš bent jau tikrai neduosiu, tad perskaitikite visa tema o ypač ka parašiau gale. :)

Ko man reikia iš jūsų ?

Bet tu suprask jeigu daliniesi gamemodu tai ir dalinkis buk normalus zmogus o ne *Myliu SuperGames.lt*.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Normalus ? :DDDD

Aš prie šito gm sedėjau apie 3/4 mėnesius ir tu nori kad aš iškar pasidalinčiau ? Kai surinksiu 50 pakvietimu imesiu GM link i šia tema. :)

Krc bus kaip Trix surinko tinkama kieki REP ir pabego ir seip daug zmoniu dirba bet gm vistiek paplatinta pvz -White prie salg gm dirbo visai nemazai ir paplatino be jokiu prasymu tai ir tu buk toks :)

QMkPpxPDYY0fu.gif

Na aš negaliu. :) Sakau surinksiu 50 pakvietimu patis pamatisite kad ikelsiu. :) Nesu aš jau ten toks *Myliu SuperGames.lt* kaip koks trix. ;) Tiesiog iškart platint irgi nesinori, nes daug pastangu idėjau.

Tai nafik det tas pastangas jeigu veliau kaskokiu pakvietimu prasai sakau idek IP kad butu galima apziuret gm nes ciuju kad apgausi.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Žmogau, VASARA, neturiu laiko krapštytis prie GM bei išvis jau nusibodo man prie pawn, tad todėl ir už paprasčiausius pakvietimus ji dalinu. ;)

Niei kiek netikiu jeigu vasara tai idomu kaip tu galejai sedet prie gm...Hmmm...Pagalvokim...Aaaa...Tiesiog ijungi gamemodo pawn ir ziuri i koda :mucha: nieko tu cia nepadarei sakau dek ip kur bus galima apziuret gm.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...