Peršokti į turinį

MaxSis

Server Unknown Command šalinimas/keitimas

Recommended Posts

sveiki, nors ir su su lauzyta ranka bet kazkaip sugebejau parasyi TUT

einame po :

public OnPlayerCommandText

po juo rasom
return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Tokios komandos nera");

ir viskas.

TUT skirtas naujokams arba gm nuo 0

Redaguota , nario Maxsis
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį



sveiki, nors ir su su lauzyta ranka bet kazkaip sugebejau parasyi TUT

einame po :

public OnPlayerCommandText

po juo rasom
return 0;
return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Tokios komandos nera");

ir viskas.

TUT skirtas naujokams arba gm nuo 0

Nu nežinau ant kiek čia reikia būti žaliu, kad nemokėtum tokio dalyko... :shok:

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį



Hmm...Nemanau kad jis veiktu ant visu komandu geriau galejai parodyt kaip komandoi padaryt jeigu blogai parase arba pvz kad ta cmd adminui skirta.

jei tau reik galiu parasyti. tik zinai bsk sunku su viena ranka rasyti . kai kaire gipse sudeta....

  • Teigiamai 3

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Pataisyta update:

pvz:

//virsuj: 
#define COLOR_WHITE 0xFFFFFFFF
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if (strcmp("/mycommand", cmdtext, true, 10) == 0)
{
// Do something here
return 1;
}
return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Tokios komandos nera");
}

Redaguota , nario Maxsis
  • Teigiamai 3

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Kitas variantas:

public OnPlayerCommandPerfomerd( playerid, cmdtext[], success )
{
if( !success ) return SendClientMessage( playerid, -1,"Komanda neegzistuoja!" ) ;
return 1;
}

Redaguota , nario Divito

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Kitas variantas:

public OnPlayerCommandPerfomerd( playerid, cmdtext[], success )
{
if( !success ) return SendClientMessage( playerid, -1,"Komanda neegzistuoja!" ) ;
return 1;
}

galimas ir toks.. bet jei esi naujokas zalias tad geriau su paprastomis funkcijomis...

  • Teigiamai 2

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×