Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pritariu per pusę kiekvienam komentarui....

Taip, viskas teisingai , ką sako vilmux, nes steam sub forumas turėtų būti be galo be krašto platus, su begale žaidimų , o žaidimų dar sub forumų, todėl mes tik išskyrėme dalį žaidimų , kad būtų paprasčiau tiek jums , tiek mums.

Visapusiškai pritariu, turėtų būti begalė dalykų, o tai sukurti tikrai užtruktų...

Diskusijų forumas, žmogus diskutuoja. Kai kiti ŽAIDIMŲ forume kuria temas apie tai, kai, tarkim, ieško merginos, tai who gives a !@#$%^&*, ar ne taip? Tai tas pats ir čia: žmogus temoje apie skiltį parašė savo emocinę būseną. :)

Na, per steam ieškoti merginos būtų kvaila, kam rašyti prie steam tokį dalyką? Pritariu, kad reikia kurti visus atskirus dalykus, kurių begalė, nors ir užtruktų laiko, bet nebūtų tokios betvarkės...

diskùsija [lot. discussio — tyrimas, nagrinėjimas], kurio nors klausimo, problemos viešas aptarimas, svarstymas susirinkime, spaudoje; ginčas.

Kur parašyta kažkas apie emocinės būsenos reiškimą?

Na, atsiprašau, bet tikrai teisingai pasakė, jog tik protingas suprastų.... Išnaujo persiskaityk :)

Protingas supras ką turėjau omeny. :D

Pritariu...

Tai palaikei mane neprotinu? Taip turėjau suprasti. :)

Tam ir yra sukurtas forumas "apie viską" kur savo nuoskaudas, depresijas, emocines būsenas ir kitus šūdus galite pilti :)

Galima palaikyti neprotingu, jog nesupratai paprasto dalyko, kurį jis pasakė...

O čia ne? Gi beveik visos skiltys dabar kaip "Apie viską"... :D

Galima sakyt taip...

Redaguota , nario Evelina Nesvarbu

O koks skirtumas buvo tau ištrinti tą dalį kur parašei "protingas supras"? Jis ne apie skiltį kalbą, o apie vieną komentarą.

- Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti

Geriau pacituosiu paprastą dalyką "faina" irgi gali būti emocinė būsena. :) Įspėjimo ir taip nebūčiau dėjęs, ne toks moderatorius esu kuris už truputį silpnesnį nusižengimą deda įspėjimus. Čia jau kiti moderatoriai rungtyniauja kas daugiau uždės įspėjimų. Aš pasiliksiu prie žodinio, o tikrą įspėjimą dėsiu kraštutiniu atveju.

O koks skirtumas buvo tau ištrinti tą dalį kur parašei "protingas supras"? Jis ne apie skiltį kalbą, o apie vieną komentarą.

- Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti

Geriau pacituosiu paprastą dalyką "faina" irgi gali būti emocinė būsena. :) Įspėjimo ir taip nebūčiau dėjęs, ne toks moderatorius esu kuris už truputį silpnesnį nusižengimą deda įspėjimus. Čia jau kiti moderatoriai rungtyniauja kas daugiau uždės įspėjimų. Aš pasiliksiu prie žodinio, o tikrą įspėjimą dėsiu kraštutiniu atveju.

Nežinau kam bandei pritaikyti tą taisyklę, o jei ir man, tai būk malonus ir parodyk kur esu parašęs tokį pranešimą.

--

Kaip bebūtų, nekrypsiu nuo temos, nes būsiu vėl pašalintas nuo diskusijų, o esmė tame, kad jei dar neesat kažko padarę, tai ir nerašykit prie "atliktų darbų sąrašo" kad jūs tai jau padarėt. Temą galit rakint.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...