Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Geriausiu E3 parodos žaidimu išrinktas „Fallout 3“


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f3_px250.jpg

Nors tarptautinė kompiuterinių žaidimų paroda E3 jau pasibaigė, grietinėlė nugriebiama po jos. Jau dešimtus metus iš eilės vykusiuose rinkimuose „Game Critics Awards: Best of E3 2008“ buvo išrinkti geriausi parodoje pristatyti žaidimai. Šiemet rinkimuose triumfavo „Fallout 3”.

Bendrovės „Bethesda Softworks“ projektas pripažintas geriausiu parodoje pristatytu žaidimu. Šioje kategorijoje jis aplenkė „Spore“, „Gears of War 2” ir kitus. Jis taip pat triumfavo geriausio RPG kategorijoje, į kurią taip pat pakliuvo „Dragon Age: Origins“, „Fable 2”.

Daugiausia kartų nominuotas buvo projektas „LittleBigPlanet“, kuris triumfavo geriausio žaidimo, skirto konsolėms kategorijoje. Tuo tarpu geriausiu AK žaidimu pripažintas EA projektas „Spore“, aplenkęs „Warhammer Online“, „Dragon Age: Origins“ ir kitus.

Geriausio veiksmo žaidimo kategorijoje nugalėtojo karūna pasidabino „Epic Games“ žaidimas „Gears of War 2”, aplenkęs konkurentus „Far Cry 2”, „Mirror‘s Edge“, „Left 4 Dead” ir kitus.

Tuo tarpu geriausiu veiksmo – nuotykių žaidimu pripažintas „Dead Space“. Šioje kategorijoje taip pat paminėti buvo „Prince of Persia“, „Resident Evil 5”, „Star Wars: The Force Unleashed“ ir kiti žaidimai.

„Street Fighter IV“ tapo geriausiu koviniu žaidimu. Šioje kategorijoje projektas aplenkė pagrindinius konkurentus „Mortal Kombat vs. DC Universe“ bei „Soulcalibur IV“.

Tuo tarpu geriausiu sporto projektu pripažintas amerikietiško futbolo simuliatorius „Madden NFL 09”, aplenkęs jau metų metus nesikeičiantį konkurentą „NBA Live 09”, „Shaun White Snowboarding“ ir kitus. Beje, šioje kategorijoje „FIFA 09” tarp nominuotųjų nepateko.

Galiausiai geriausios strategijos vardas atiteko „Tom Clancy‘s EndWar“. Žaidimas aplenkė tiek „Warhammer 40000: Dawn of War II“, tiek „Coommand and Conquer: Red Alert 3” bei kitus žaidimus.

Šaltinis: balsas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...