Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Free Style Street Basketball - Pristatymas bei įrašymo gidas


AivarasP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Freestyle-Basketball-logo.jpg

Sveiki ! Norėčiau jums pristatyti 2009-ais metais sukurtą sportinį krepšinio žaidimą Free Style Street Basketball kuris yra žaidžiamas ONLINE rėžime. Free Style Street Basketball yra sukurtas įvairiose pasaulio šalyse - populiariausios iš jų : Anglų bei Rusų. Taigi žaidime jūs esate gatvės krepšininkas, susiradę savo komandos draugus galite žaisti 3x3, 2x2 arba 1x1. Žaisdami prieš kitus kyla jūsų lygis už kurį jūs gaunate points/taškų - tai kaip ir piniginė valiuta FSSB žaidime, už kurią jūs galite pirkti įvairius sugebėjimus/skill'us bei žinoma drabužius norint palaikyti savo įvaizdį. Žinoma koks gi gatvės krepšininkas be savo pozicijos kurios yra tokios :

- Guard [gynėjas] - tai daugiausiai judanti pozicija. Gynėjo tikslas atlikti tikslius perdavimus bei žinoma mėtyti tritaškius [FSSB žaidime]. Gynėjas išsiskiria į du pozicijų "tipus" - Point Guard [Lietuviškai žinomas kaip įžaidėjas] bei Shooting Guard [Lietuviškai žinomas kaip atakuojantis gynėjas].

-Forward [kraštas] - ši pozicija turi puikius gebėjimus dėti į krepšį, bei veržtis po krepšiu mesti dvitaškio, tačiau su tuo kraštai ne taip gerai mėto tritaškius. Kraštas išsiskiria į du "tipus" - Small Forward [Lietuviškai žinomas kaip lengvasis kraštas] bei Power Forward [Lietuviškai žinomas kaip sunkusis kraštas].

-Center [centras] - tai mažiausiai judanti pozicija, tačiau pati auksčiausia. Centrų tikslas kovoti kamuolius po krepšiais bei nusimesti laisvam žmogui toliau nuo krepšio, na žinoma centras taip pat gali dėti į krepšį. Jis neišsiskiria į jokius "tipus", tačiau pasiekus 15-ą lygį jūs gaunate daug papildomų dalykų kurie padeda jums tobulėti FSSB žaidime.

Kaip jau supratote pasiekus 15-ą lygį jūs turite pasirinkimo teisę kokioje pozicijoje norite žaisti [kalbu apie Guard'us bei Forward'us].

Na žinoma žaidime yra daug visokių bug'ų/klaidų, tokių kaip kamuolys nevisada atsiranda ten kur jūs tikitės tarkim jūs kovojate kamuolį po krepšiu, tačiau jis jau priešininko rankose ir pnš. Tačiau jeigu pažaisite FSSB ilgiau, tai tikrai manau prie šio žaidimo "prisikabinsite". Taip pat žaidime galite sutikti ir Lietuvių. Na plačiau susižinosite patys, o dabar pradėkime žaidimo įsirašymo gidą.

1.Einame į tinklalapį www.gamekiss.com

2.Dabar mūsų tikslas yra užsiregistruoti į GameKiss, tad nuėjus į GameKiss tinklalapį dešinėje matome mygtuką : Free Sign Up Now - kurį ir spaudžiame norėdami užsiregistruoti.

3.Mus turėjo numesti į kitą langą, kur turime sutikti su visomis GameKiss salygomis, tai padarome pažymėję varnelę, bei spaudžiame Confirm.

4.Dabar mus numetė į registracijos formą, na čia jau patys viską užpildote bei spaudžiame confirm.

5.Mus numetė į langą kuriame rašoma apie tai, kad paspaudę Confirm į jūsų El.Paštą ateis registracijos patvirtinimo nuoroda, tad spaudžiame Confirm ir einame į savo El.Paštą kuriame ir bus registracijos patvirtinimo nuorodą. [Geriausiai tinka Gmail,Yahoo, nes į kitus bandžiau ne visur atėjo laiškai.]

6.Patvirtinę registraciją tai yra paspaudę nuorodą kurią gavome į savo El.Paštą, galime džiaugtis nauju savo GameKiss account'u.

7.Dabar turime atsisiųsti GameKiss programėlę, per kurią ir žaisime Free Style Street Basketball. Tai galime padaryti nuėję čia : http://www.gamekiss.com/download.jce

8.Nuėję ten matome pasirinkimus tai yra Free Style , Ghost X Ultimate bei GameKiss Launcher. Aš atsisiuntęs GameKiss launcher, nes per jį yra labai patogu jeigu reikia Update, tada paleidimo metu automatiškai yra atnaujinamas FSSB, tad geriau siųskitės GameKiss launcher.

9.Atsisiuntę GameKiss Launcher manau mokėsite jį įsirašyti.

10.Baigus programos įrašymą paleidžiame "GameKiss Launcher".

11.Mums turėjo iššokti toks programos langas, kuriame prieš mus matome du žaidimų paveiksliukus : "Free Style Street Basketball bei Ghost X Ultimate", o dar dešinėje yra GameKiss. Tačiau pirmiausia mums reikia prisijungti, prisijungimą rasime dešinėje mums prireiks mūsų : El.Pašto bei slaptažodžio.

12.Prisijungę spaudžiame ant Free Style Street Basketball paveiksliuko bei apačioje yra mygtuką Install ar kažkas panašaus [aš nepamenu, nes seniai turiu FSSB įsirašęs].

13.Palaukiame kol mums įsirašys FSSB bei kai FSSB jau įrašytas spaudžiame ten pat kur buvo Install dabar ten bus mygtukas : GameKiss Game Start.

14.Paspaudę mygtuką mums pradės pasileidinėti žaidimas : DĖMESIO ! KOL NEMATOME ŽAIDIMO MENIU O TIK REKLAMAS, REKOMENDUOJU NIEKO NESPAUSTI NES ŽAIDIMAS PASTRIGS !

15.Na štai ir viskas turime pilnai įrašytą Anglų FSSB.

- - - - - - - - -

Net nežinau, seniau žaidžiau Rusų, tačiau jis kažkur dingo, tad dabar žaiskite Anglų, gal kada susitiksime pasižaisti.

- - - - - - - - - - - - - -

Pamoką kūrė Gremlinas.`

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na,man tokie žaidimai nelabai. Aš toks žmogus kuris mėgsta gera grafika,gera kontrole ir t.t. Nesakau,kad tokie žaidimai šudini tik man tokie nepatinka:)

Pvž, Nba 2k, ir t.t man va tokie žaidimai patinka.

Aišku dar tie battlefieldai ir t.t,bet jie jau kariniai,o čia kalbama apie sportinius žaidimus:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...