Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GTA III


pukysxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

gta3cover.jpg

Žaidimas vertas dėmesio. Nepagailėkite keliolikos litų jį įsigyti - tai istorija! Net ir dabar dalis GTA serijos megėjų jį žaidžia su malonumu, nesvarbu, kad jis nėra toks tobulas, kaip GTA: Vice City ar GTA: San Andreas. Šiame GTA jau yra tam tikras siužetas, ko nebuvo ankstesniuose GTA serijos žaidimuose. Žaidimą pradėsite kaip paprastas vagis dirbantis Kolumbijos mafijai, kurį per banko apiplėšimą peršauna jo paties mergina. Jus sulaiko policija, tačiau kai esate gabenamas į kalėjimą su dar trimis kaliniais mafija sustabdo jūsų konvojų, išlaisvina jus tris ir galite keliauti kur tik norite. Iš pradžių jūs susipažinsite su sprogmenų specialistu 8-ball. Jis jus supažindins su italų mafija, o paskui turėsite ryšių su Yakuzza, juodaodžių gaujomis. Be to galima dirbti policininku, gaisrininku, taksi vairuotoju, mediku. Beveik kiekviena gauja turi po kelis bosus. Kai tampi priešais su kokia nors gauja (o taip atsitinka misijų metu), tai jau nieko nepakeisi - amžinai į jus skries kulkos ir būsite daužomas beisbolo lazdomis. Šioje GTA dalyje neužtenka vien pasivažinėti po svetimos gaujos teritoriją, nužudyti porą žmonių, kad būtum labiau gerbiamas vienoje ar kitoje gaujoje. Jų priešiškumas neišvengiamas.

Automobilių yra išties daug. Vieni nauji, kiti seni, vieni greiti, kiti lėti; džipai, universalai, sedanani, hečbekai; policijos, medikų, gaisrinės, taksi. Kai kuriais iš jų labia paprasta gražiai ir greitai važinėti, su kitais - lyg ant ledo. Skiriasi jų svoris, greitis, sukimosi kampas, išvaizda, stabdymo efektyvumas. Visi jie kažkuo panašūs i realius automobilius, bet nėra jų kopijos. Na, transporto priemonių sąrašą sudaro ne vien automobiliai. Dar yra kateriai, lėktuvai (tiesa, vienas - Dodo), metro ir traukinys.

Šioje, revoliuciją sukėlusioje GTA dalyje yra konkrečios radijo stotys. Iš viso jų yra devynios. Kiekviena groja vis kitokio stiliaus muziką: Rise FM groja techno muziką, Game FM - repo stiliaus muziką, Double Cleff FM - klasikinę muziką ir t.t. Išskirtinė yra tik Chatbox, nes tai joje nebūna muzikos. Čia vyksta pokalbių šou. Žmonės skambina ir pasakoja apie savo problemas. Smagu išgirsti savo bosą, pasakojanti kaip jį bara mama. Taip pat yra labai linksmos reklamos. Pavyzdžiui: "Ar norite gauti nemokamus bilietus i koncertą? Tai trečiadienį ateikite prie prekybos centro, ten atlikite kaskadinį triuką. Jei gerai jį atliksite tada pateksite i nacionalinę rinktinę ir jei nugalėsite ten, gausite nemokamus bilietus į koncertą!". Taigi, galima drąsiai teigt, jog šioje žadimo dalyje darbas su radijo stotimis atliktas puikiai.

Vienas iš kriterijų, kodėl GTA: III sukėlė revoliuciją šio žaidimo istorijoje - trimatė grafika. Tai tarsi persipintų keli, kitos serijos žaidimai viename. Automobiliai, ginklai, žmonės, įspūdingi miestai, misijos, kuriame žaidime tai galime rasti? Turint omeny GTA:3 laikus.

gta3_screen003.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Duodu vos 6 balus. Niuri aplinka, seni laikai buvo su tokia pasenusia grafika. O ko tikėtis? Jis buvo geras, bet dabar jis jau NIEKAS. Vien tik tekstūros nublukusios, toks vaizdas, kad bėgi gatve ir jauties, kaip tarp robotų, kurie vaikšto pirmyn ir atgal. Šiandien įsijungęs šį žaidimą, nebus to malonumo, kruis buvo prieš daug metų. Gal tuomet aš jį vertinčiau 10 balų, bet dabar man jis tik gero žaidimo padaryta pradžia. Kas dabar man nepatiktų : nėra žmonių emocijų daug, mašinų tekstūros bei aplinkos yra nublukusios taip pat panaudota daug blur motion, kartais atrodo, kad ekranas banguoja, o tai sukelia antipatijas. Misijos taippat ne tokios, kurias dabar imčiau ir vykdyčiau su ugnele. Stovi miesto viduryje, ir nejauti to tikro gyvenimo, aplink tave daug iliuzijos. Tarkim, kad ir GTA SAN, aš jį vien žaidžiau dėl DVIRAČIO, nes buvo keista matyt tai, GTa žaidimų ekrane. Misijos buvo irgi įdomios. BEt kaip minėjau GTa III yra tik gero žaidimo pradžia istorijoje :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šitas game nėra zjbs, net pats matai, kad tu mieliau loštum kitą. Čią rockstars padarė didelį žingsnį pereidami į 3D, ir tai buvo tik jų bandymas tai daryti. Šitas žaidimas tas pats kaip perėjimas į kitą pakopą nuo GTA 2 . Šitas game galima sakyti buvo "mėginimas" sėkmingas gan, susilaukęs didelės žaidėjų auditorijos, toliau šios dalies vaisiais ėjo ir kitos dalys, kurios su laiku buvo tobulinamos. Todėl žaidimas yra šių GTa serijų protėvis, pirmasis 3D GTA istorijoje. Jis kaip maketas, pristatant 3D varikliuką ir GTA III dalis parodo, kokios bus sekančios dalys : daugiau misijų, įdomesnių, miestai skirias, charas ir pan.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...