Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4737 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau pagalbos su telefonu "Samsung GT-S5830i".

Kažkaip iš niekur pas jį pasidarė "Swype" klaviatūra, norėčiau, kad pasakytumėte kaip ją panaikinti ir atstatyti į senąją.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Umm.. Na jeigu pas tave taip pat, kaip pas mane, tai kai paspaudi ant to laukelio, kur nori rašyti atsiranda klaviatūra ir apačioje yra nustatymų mygtukas, jis atrodo kaip apvalus kampuotas daiktas :D. Nelabai žinau, kaip jį apibūdinti, tai paspausk jį ir tada spausk Klaviatūros tipai. Nekabai aš įsivaizduoju, kaip ta Swype klaviatūra atrodo, bet manau ten turėtu būti nustatymų mygtukas..

• Teigiamai 1

Umm.. Na jeigu pas tave taip pat, kaip pas mane, tai kai paspaudi ant to laukelio, kur nori rašyti atsiranda klaviatūra ir apačioje yra nustatymų mygtukas, jis atrodo kaip apvalus kampuotas daiktas :D. Nelabai žinau, kaip jį apibūdinti, tai paspausk jį ir tada spausk Klaviatūros tipai. Nekabai aš įsivaizduoju, kaip ta Swype klaviatūra atrodo, bet manau ten turėtu būti nustatymų mygtukas..

Black_Ghost dėkui už pagalbą labai. O tau, Nedai, irgi dėkui už pagalbą kurią bandei suteikti. Tema rakinam :)

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

nustatymai >> kalba ir įvestis >> klavietūra ir įvesties metodai.

oi.. nemačiau kad padėjai.

Ne nieko. Kitą kartą atidžiau pažiūrėk, bet vistiek dėkui, kad bandei padėti. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4737 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...