The-Dovis 19 Birželio 29, 2013 Pasidalinti Birželio 29, 2013 Sveiki, taigi vakar (2013-06-28) sukūriau savo pirmąjį darbą pavadinimu: Los Santos vairavimo mokykla. Apačioje rasite video. Aš jį čia įkėliau kadangi noriu sužinoti savo minusus bei pliusus tai man padės tobulėti. http://www.youtube.com/watch?v=FPmk_XEsg5U Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
d0Nt 181 Birželio 29, 2013 Pasidalinti Birželio 29, 2013 Manyčiau, kad per daug objektų(ten kur tie raudoni, neatsimenu kaip jie vadinasi ). O šiaip visai gražiai. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
nedaso 760 Birželio 29, 2013 Pasidalinti Birželio 29, 2013 Tikrai gražu ! Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
- Mindaugas0000 199 Birželio 29, 2013 Pasidalinti Birželio 29, 2013 (redaguota) Netinkama vieta pasirinkai.. dėlto tau gavosi ,kad yra per daug nereikalingų objektų,aš suprantu,kad tu norėjai užpildyti tuštumą. Redaguota Birželio 29, 2013, nario .:Mindaugas:. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
The-Dovis 19 Birželio 29, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 29, 2013 Netinkama vieta pasirinkai.. dėlto tau gavosi ,kad yra per daug nereikalingų objektų,aš suprantu,kad tu norėjai užpildyti tuštumą. Na ten kur medžiai tai ten žadu dar pratęsti viską. Na o tie kurie parašė ačiū už pastabas, bandysiu taisyti. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.