Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
  • Atsakymų 44
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Taigi, šiek tiek pakeitaliojau viską... Ar taip gerai bus? Jeigu ne, kas negerai?

5c9c0d831aefbf4c819c4b398251df0e133.png

Nerimtai tas 1TB HDD prie tokio kompo atrodo, nes dabar atsisiunti žaidimą - nėr 20GB, įsirašai, dar 20 nėra, taip ir užpildysi greit tą 1TB. Nebent aišku nežiūri filmų, neklausai muzikos, tai gal ir užtektų 1TB, bet aš į tokį dėčiau 2TB kaip minimum.

Nerimtai tas 1TB HDD prie tokio kompo atrodo, nes dabar atsisiunti žaidimą - nėr 20GB, įsirašai, dar 20 nėra, taip ir užpildysi greit tą 1TB. Nebent aišku nežiūri filmų, neklausai muzikos, tai gal ir užtektų 1TB, bet aš į tokį dėčiau 2TB kaip minimum.

Man pilnai pakaks :) Nes su 150GB jau keletą metų sedžiu ir nieko tokio...

Tačiau man svarbu ar viskas gerai sudėta?

Ko nenaudoji istrini paziuri filma istrina uztenka 1tb tikrai Bet dalis yra geros mano manimui.

money gaat money komt money blijft nooit!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...