ES.^ 2.395 Birželio 28, 2013 Pasidalinti Birželio 28, 2013 Apie FS: Sukuria jums reikalingose vietose saugias zonas. Jose draudžiama šaudyti/daužyti žmones. Jeigu žmogus pataiko į kitą žmogų jis gauna įspėjimą. Surinkus kažkiek įspėjimų(kiek jūs nustatysite) - jis bus išmestas iš serverio. Saugios zonos pažymėtos žemėlapiuose geltona spalva(ją galėsite pasikeisti). Žmogui būnant saugiose zonose rodomas textdraw'as. Padarant žalą kitam žaidėjui, nuema gyvybės tam žaidėjui kuris padarė žalą, o nuskriaustam gražina nuimtas. Visa tai galite pamatyti nuotraukoje: Parsiuntimas: Solidfiles.com Pastebin.com Autorius: Aš(Edgaras, ES.^, Johurt). Padėjo Elonas ir Robertas. Dėkui RaimisR už patarymą ir pastėbejimą. Dėkui Rimui už bug'o suradimą. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
aurimuxlt 11 Birželio 28, 2013 Pasidalinti Birželio 28, 2013 Ar čia man gliūčina ar aš nematau jokių nuotraukų? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
ES.^ 2.395 Birželio 28, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 28, 2013 Ar čia man gliūčina ar aš nematau jokių nuotraukų? O kam nuotraukos? Nėra. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
d0Nt 181 Birželio 28, 2013 Pasidalinti Birželio 28, 2013 Gražiai viskas aprašyta, tik klaidų rašyboje nemažai Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.