Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Pristatau LS-Town.us.lt


Chr1s4s

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ! http://www.ls-town.us.lt/

LS-Town.us.lt Serverio aprašymas

Darbai su Direktoriaus pakvietimu:

Policija:

G4s apsauga:

Medcina:

Mechanikai:

Tiuniginiai

Taksistas:

Radistai:

Baikeriai:

SWAT:

Dyleriai:

Aras komanda:

Gaujas bus galima kurt

Bus kaikurie trinami ir pridedamu darbu

Serveris yra 0.3x versijos!

1. Medikai - Jų darbas yra vienas iš rimčiausių darbų, jie turės važinėti per miestą ir gydyti žaidėjus jei bus sužeisti ar mažai turės HP tai pat laukti iškvietimų. Tai pat jie turi tam tikras komandas su kurioms jie galės pagydyti žaidėja, tai pat iš medikų bus galima nusipirkti Sveikatos Pažymėjimą o jei jų nebus, galima nuvykti į Ligoninės priimajį ir iš ten jį įsigyti.

2. Mechanikas - Tai pat vienas iš rimtų darbų, jiems reikės važinėti per miestą ir laukti iškvietimų arba net vietoj viska atlikti. Gali jiems prireikti kad reikės įpilti degalų jei nebeturės benzino ar net sutaisyti mašina, o gal net ir sutemti į tam tikra vieta. Tai pat jiems bus sukurta dar viena sistema su Technikinėm. Jau yra jiems sukurta sistema su dujų įdėjimu. Jie turi į tam tikra vieta nuvažiuoti ir pasikviesti mechanika, kad atvažiuotų ir galėtų sumontuoti dujas.

3. Taxistas - Jų darbas yra tai pat svarbus ir rimtas, nes jie padeda visiems žaidėjams kuriems reikia kur nors nuvykti į bet kokias vietas. Tai pat ir naujokams padėti nuvežti iki Regitros ar dar kokios nors vietos, tai pat jie galės ir padėti jiems aprodyti miestą ir visa kita.

4. Policininkas - Vienas iš sunkiausių pas mus serverį darbas. Čia reiks saugot žmones nuo visokiu nusikalteliu,chuligana.Pažeidėju keliu eismo taisykliu.Šis darbas yra atsakingas todėl kad čia galima star dėti ir kiek nori, o čia priimti Direktoriui reiks tikrai sąžiningus ir atsakingus.Jei ne tai viskas kris ant Direktoriaus .

5. "UAB" Tolimas Kelias (Fūristai) - Vienas geriausias pas mus serverį darbas tai pat ir sunkiausias. Daug darbų priklausomas nuo šio darbo. Jei nebus Fūristų tai tada nebus ir kitų darbų nes tik jie fūristai gali atvesti jiems tam tikras prekes kad jie galėtu pardavinėti ar dar kitaip atlikti savo darbą. Fūristai jau dirba šiems darbams. Dyleriams: Jiems vežioja nelegalias prekes kaip NARKOTIKUS IR GINKLUS. Už šiuos krovinius jei pagaus teisėsauga gali juos konfiskuoti ir gauti baudas bei sėsti į kalėjimą. Tai pat jie vežioja ir Statybininkams kaip ir sakiau Statybines Medžiagas. ir Senukams vežioja Baldus. Dar vienas svarbus dalykas yra Kuras. Jei Fūrisų nebus tai nebus ir dujų, benzino ir dyzelio. Nes jiems kiekviena syki turi pripildyti kiekviena degaline kuru. Nes mes esam sukuria tokias sistemas, kad bet kokiose degalinėse gali būti mažiau degalų kitose daugiau ir jie vienose nebūną kuro tada važiuoja į kita. Tai pat dar vienas dalykas yra kad pas mus į Fūristus irgi nėra taip lengva papulti. Mūsų Direktorius Tomas_State yra griežtas. Jis yra sukūręs tai pat neregėtas tam tikras sistemas ir komandas, bei rimtas misijas ir treniruotes.

6. Radistai - Jų darbas yra ne toks ir prastas, jiems teks pranešinėti naujienas bei kurti laikraštį ir ne vien juos kurti. Tai pat jie turi tam tikras komandas, vieni skelbs skelbimus, kaip kas nors ką parduoda ar dar ką, o kiti gales pranešti gyvenimo žinias.

7. Dyleriai - Jų darbas kaip ir minėjau kad jie priklausomi nuo Fūristu. Jiems vežioja Ginklus ir Narkotiku. Ir tada gali jie pardavinėti juos tai pat ne vien tuos dalykus dyleriai pardavinėja jie gali ir kokainą pardavinėti ar net žole. Jie turi tam tikrus fabrikus su kuriais viska gali pasigaminti bet jiems prireiktu tam tikru žolelių ar dar ko viska jie ras bazėse yra viskas sukurta.

8.Tiuninginiai - Jų darbas irgi yra ne gan nelengvas jiems reiks važinėt po mietsa arba laukt iškvietimu kol kur jam reiks atvažiuot i garaža ir jam padaryti tune, Jiems reiks klausyti kaip ka įdėti ,kokia spalva,koki spoileri,bamperi,roof,hood ir dar ko ten bus.O be tiuninginiu nebūtų net įdomu žaist, nebus prieš ka pasimaivyt pvž prieš mergas :D nebus geru driftu ,dragu ir dar ko reiks

Apie serveri :

Sveiki taigi nusprendziau pareklaminti gera serveri kurio dar niekas nemate nu kažkas mane,bet kas nemate prasome apsilankyti.

Serverio Tinklai

cs, sa-mp ir team speak serverius

Serverio W.Savininkas- Carlos_Bony,Admin_Donce ir Ignaz_Fusion

Serverio Weberis Karolis_Chrome

Serverio Padėjėjas + prižiurėtojas Ponas_Pavaro

Serverio TeamSpeak Priziuretojas- -

Globalus Moderatorius -

Prižiūrėtojas -

Moderatorius -

Direktorius -

Remėjas -

LS-Town Mapper -

GFX'eris -

Užblokuotas

Serverio WEB yra: http://www.ls-town.us.lt/

Serverio IP: Dar nežinomas sužinot reiks per starta

Sukurta:

Admin sistema

VIP sistema

Inventorius (50%)

VM

Žvejyba

GPS]20%]

Nuoma mašinų

laivų pirkimas

mašinų pirkimas

Kelios darbų komandos

REP sistema

Spidometras

Darbų patirtis [20%]

Sa-mp Serverio Video:Kuriamas

Atejau i si serveri, galvojau nezaisiu siame serverije bet nusprendziau zaisti nes serverio administracija labai malonus,geri

Serveris mane nustebino del To kat ateini i ts o ten musu Global moderatorius Max_Power linksmina zaidejus,leidzia muzika,laiko taisykliu,jai kaskas nesilaiko taisykliu, tada poweris pasako kuriu teisikliu nesilaiko, Kaip atejau i test serveri mane nustebino dauk dalyku, bet dauk kas nedabaigta, ir tikrai tirkiu kat sis serveris neeilinis kur ten savinasi gamemode ir zaidzia su platintu gamemode o cia pgr administracija daro nauja gamemode. ir tikrai ieje i Ts jus pasidarysite labai linksmi, tai kaip ir sakau ten yra geriausia Pgr.Administracija jus tiktais apsilankykit as jusu neverciu ten zaisti, as jums sakau tik pameginkit nes jus patys uzsimanysite ir ateisite, su laiku ir bus ikelta Video,o siapm mane suzavejo serverio aktivumas labai aktyvus pgr.administroriai, Priziuretojai. Bet kaip persikėlim i TMG.LT Tada viskas prasidėjo iš naujo dar nėra TS bus kita savaite.

KITĄ

Atėjus į sėrveri reikia išsilaikyti teises

jai nežinai kur tau padės komanda /GPS surasi tenai vairavimo mokykla.

išsilaikius teises norint pasiskambinti draugui arba nusiusti jam SMS žinute. jums reiks Mobiliojo Telefono kuri galėsite nusipirkt Kioske taip pat surasite paraše /gps. kai nusiperki pasipildai saskaita ir ašai /sms [Vardas_Pavarde] [Tėkstas] arba jai paskambinti /skamb [Vardas-Pavarde] jeigu tau skambina atsiliept galite parašius /ans

Verslų Sistema

Sėrveryje yra daug verslu kuriuos galėsite pirkti už savo santaupas ir buti verslininku.

į minute gausite pinigus jie eis tiesiai jums į banką.

Namų Sistema

Sėrveryje yra pilna namų kuriuos pirksite ir gyvensite ten koki tik norėsite darysite vakarėlius ir kitą.

Kviesite į vidu draugus/ Švesite gimtadienius. gydysites saugosit pinigus ir valgysite.

Nama taip pat galėsite pirkti iš kitų žmoniu už ju norima sūmą.

arba galėtumet ir parduot savo namą.

Daugiausią narių per vieną dieną buvo 41, tai įvyko 28 Bir 2013.

serverio ip: Dar nežinom

Pagr skype ; vmgl.admin , ignaz.nesakysiu ir djrytux.dj

Ačiu už dėmesi!

Redaguota , nario Chr1s4s
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD, galas bet kaip persikele i TMG Bet kaip persikėlim i TMG.LT Tada viskas prasidėjo iš naujo dar nėra TS bus kita savaite.

Ka galas, jei ka mes kuriam kita serveri nes veinas Savininkas banina visus už dika viska dalina kitiem atima tai keliames į kita kas nori nes nesamones driba...
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...