Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[ PASIŪLYMAS ] Medaliai ir daugiausiai laiko praleidęs. Reputacijos taškų restartavimas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4390 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki siūlau padaryti tokius pasiūlymus.

[ MEDALIAI ] - Už 100 pranešimų 50 REP. ir pnš. čia jau jums būtų spręsti.

[ DAUGIAUSIAI LAIKO PRALEIDĘS ] - Dešnėje pusėje sukurti navigacija kuri rodytų kurie žmonės esą daugiausiai praleidę laiko forume. Taip pat pakiltų svetainės aktyvumas.

[ REPUTACIJOS RESTARTAVIMAS ] - Siūlau restartuoti reputacijos taškus nes kai pamatai kiek žmonių turi reputacijos tai po 2000-1000-500 prisikūrę acc ir dedasi belenkiek sau.

Tai tiek lauksiu administratorių atsakymo.

4fdcc4d629e55e95f5d860be0e328517630.png

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

• ,
(redaguota)

Jo, reikia restartuoti tas reputacijas ir įdėti normalią REP sistema, jog galima būtų dėti tik su priežastimi. Nes dabar duodi -R3P ir klausia už ką...

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Nevisiem. Patikrinkit ar iš savų IP sau dedasi REP...

Administratoriai dažniau prisijungia turės ką veikti, žiūrėti pas ką greitai kyla ta reputacija, pažiūrės priežastis,pažiūrės IP ir pamatįs ar iš savo ar kaip.

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

Dėl visko sakau - už

[ REPUTACIJOS RESTARTAVIMAS ] - Už.

Jo, reikia restartuoti tas reputacijas ir įdėti normalią REP sistema, jog galima būtų dėti tik su priežastimi. Nes dabar duodi -R3P ir klausia už ką...

Malonu kad tiek daug sutinka žmonių :)

Geriausia bausti griežtai bet teisingai bausti,tie kas deliojosi iš kitu acc +REP,tai tiems reikėtu dėti IP Ban,gal tada susiprotės.

Dėl medaliu,tai kaip minėjo jau kitoje savaitės pusėje jie tikriausiai atsiras.

O dėl navigacijos,ten kur laikas kiek kas praleido,tai nemanau ar verta.

Dėl navigacijos pakiltų aktyvumas šiek tiek. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4390 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...