Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nusprendžiau daryti vieno aukšto, kažkaip mano atžvilgiu nereikėjo langų čia, aišku tikrovišiau bet kadangi vieno aukšto pastatas langai būtų per visą sieną. Pats darbas mano nuomone nėra labai vykęs, bet norėjau pasidalinti išgirsti numonių dar gal kažką pakeisti.

Redaguota , nario Allenas.

If you want you can stick your penis ir me famous

Hmmm aikštelė man patiko kaip ir viskas gerai,bet apie pastata daug ką pasakyt galima,visu pirma tai reikėjo iš išorės pridėti langu,arba kokiu reklaminiu skelbimu,nes dabar atrodo tik viena pailga siena,atrodo kaip koks sandėlys,tai pat nepatiko pastato forma,galėjai kažkaip išmastyt kitaip,nes kai visur kubinis pastatas tai nemanau ar kam patinka,tai pat apie interjerą,ten kur kambariai tai man kažkaip trūko ar augalu ar tai paveikslu,nu vienu žodžiu,biški tuštoki tavo interjerai atrodo,bet šeip apibendrinus darbas atrodo neblogai vertinimas 7/10

Sėkmės tobulėjant.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Viskas įmanoma sampe praktiškai dabar ;)

Drysiu su tavimi labai smarkiai ginčitis... O dėl darbo neblogas :) bet kaip minėjo reikėjo kelis langelius idėti nes daba toks jausmas kaip šprotu dežutė (neisižeisk) aaasekmės tobulėjant pamegink padaryti pastata kur būtu su normaliu iėjimu o ne su tokiu iejimu :) ir tada daryk apartamentus

Čia kaip viename posakyje yra, mašina be ratlankių, kaip namas be langų, langų tikrai pasigedau, kaip tik šiek tiek būtų vaizdo pridėja tie langai, interjiero sienos nelabai patiko, galėjai ką nors jaukiau paieškoti, bet šiaip interjiero baldai, stalai ir kitą išdėstyta visai gražiai, taip pat aikštelė visai patiko, o išorėje prie to pastato galėjai prikabinti kokių gėlių vazonų, kadangi labai jau liejasi ta balta spalva, tai tik mano nuomonė nori atsižvelk į ją nori ne, tavo reikalas, sekmės tau toliau tobulėjant.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...