Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game-The Incredible Hulk


maneil

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

incredible-hulk-poster-0.jpgTaigi šiandien padarysiu žaidimo The Incredible Hulk mini apžvalgą. Nors sakoma, kad dauguma žaidimų pagal filmus yra nieko verti po šios apžvalgos manau pakeisite savo nuomonę bent apie šį “SEGA” kurtą žaidimą.

Žaidimo istorijos manau niekam nereikia pasakoti visi turbūt esame matę tiek filmą tiek animacinį serialą ar skaitę komiksus. Žaidimo grafika ir fizika tikrai smagi prie kur tik prisiliečia Hulk`as viskas griūna, lūžta arba dega už daiktų ir pastatų gadinimą gaunami gyvybės taškai kurių tikrai prireikia kai užpuola dešimtys karių, ginkluotų robotų, tankų, sraigtasparnių ir t.t. Viską niokoti atsipalaiduojant tikrai labai smagu, o dar kai viskas yra geros grafikos apsuptyje tai tiesiog fantastiška, nors visa tai gana greitai nusibosta, bet žaidimas tikrai yra vertas dėmesio.

the-incredible-hulk-2008-20080409094941384_640w.jpg

Garsas yra šio žaidimo silpnoji pusė, vienodi garsai greit atsibosta ir nuo jų pradeda skaudėti galvą, bei skaudėti ausis. Visam žaidimo garso takelį yra tik viena daina kuri groja tik pagrindiniam meniu ir pauzės metu visą kitą laiką girdime tik nenustojantį ausis “pjaunantį” kulkų gausmą ir riksmus. Todėl ilgiau pažaidus žaidimą tenka išjungti arba bent jau padaryti garsą minimalų. O žaidimas begarso tai nežaidimas.

Mano išvados tokios: žaidimas yra gana neblogas, nes jis yra nors kiek unikalesnis negu kiti tokio tipo žaidimai, bet dėja dėl garso jo neimanoma žaisti.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Reikalavimai:

Operating System: Microsoft® Windows® 2000/XP

Procesorius: 2.0 Gigahertz Intel/AMD CPU su SSE Instruction support

Ramai: 512MB RAM

Vieta diske: 1.8 GB

Garsas: 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers

DirectX: DirectX® 9.0c for Microsoft® Windows® 2000/XP.

Graphics Card: Hardware accelerated video card with pixel and vertex shader version 2.0 support. 128MB of Video Memory with the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jei tu čia rašiai tai maladėc, pirmas straipnis apie GAME iš tavo pusės, kurį mačiau. O dėl game, tai žinok perskaitęs nuomonės nepakeičiau. Visdėlto tokie "super hero" nuobodžios istorijos, žaidimas vėlgi apie tą žolės spalvos milžiną, raumenų kalną.Ir ką mes naujo pamatysime? Kad pašlifuota grafika ar paįvairintos misijos ? Daugiau kūrėjei nieko ir negali įspaust.Ir ką, kad grafika ideali ar ten montažas koks SUPER, vistiek tai bus nuvalkiotas, galima pasakyt "geras" bet nuvalkiotas žaidimas. Kiek aš esu matęs tų žaidimų parodijų tokių kaip BATMAN,SUPERMAN ar kitokie klaunai, kurių istorija iki gyvo kaulo žinoma ir čia nieko naujo nesukursi - belieka gerint grafikas bei visą žaidimo eigą. Visdėlto, jei jau taip viskas klostosi, galų gale sukurkit naują HEROJŲ, bent būtų įdomų pažiūrėt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...