Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kodėl taip sunku...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4763 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Hubis_Smitch
(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai

Kodėl taip sunku su tom merginoms :D

Šitoj temoj prašome išreiksti nuomones apie merginas.

Redaguota , nario Hubis_Smitch
Guest Hubis_Smitch

Kaip galima išreikšt nuomonę apie merginas? Ką jos kokiam fabrike gaminamos visos vienodos? Taigi visokių yra, yra gražių, yra bjaurių, yra fainų, yra glušų. Kažkokia bereikšmė tema.

Žinau nereik čia taip nervuotis :DD

Oj net nežinau kaip čia tau pasakyti sunku nes jos merginos pasakyk joms prikola toki typo rimta iškarto susigruzins ir fsio gali ilgam užsišikt arba netokio atsakyma išgirs iš taves ir gali irgi užsišikti, net nežinau keistos jos.. Bet ir yra normalių panelų, bet maža dalis :|

Guest Hubis_Smitch

Kas per idijotiška tema? Jos gi ne daiktas, kurį galima apibūdinti.. Su vienomis lengva, su kitomis sunku.. Vienai gali užtekti gėlių puokštės, kad sutiktų su tavimi bendrauti ir tavęs nesibaidytų, kitai gal reikėtu skirti daugiau dėmesio. Žodžiu, tai paprastai to neišaiškinsiu.. Net nežinau ką čia tau pasiūlyt.

Tema gal ir keista bet vistiek nu..... Suprantu kad tema ne iš pačiu gerausa.

(redaguota)

Pavž bendrauji su mergina ir vsio 4 5 dienas nebeatrašo ir fsio dingsta.....Keistos man jos

Tai gal tu jai skiri per mažai dėmesio? Vien tik sms'ų negana, joms reikia gyvo bendravimo, nueiti į kiną, parke ledų pavalgyt ir t.t.. Kai man kildavo tokie klausimai, aš rašiau ne į forumus, o kokiai nors draugei, tada ji bent galėjo viską normaliai paaiškinti, taip kad ir tau siūlau ne čia laimės ieškoti, o pakalbėti su sesę ar kokia gera drauge apie tai.

O šiaip tais Cyzas gerai pasakė... Vyrams nelemta suvokti moterų logikos...

Redaguota , nario Black_Ghost
Guest Hubis_Smitch

Tai gal tu jai skiri per mažai dėmesio? Vien tik sms'ų negana, joms reikia gyvo bendravimo, nueiti į kiną, parke ledų pavalgyt ir t.t.. Kai man kildavo tokie klausimai, aš rašiau ne į forumus, o kokiai nors draugei, tada ji bent galėjo viską normaliai paaiškinti, taip kad ir tau siūlau ne čia laimės ieškoti, o pakalbėti su sesę ar kokia gera drauge apie tai.

O šiaip tais Cyzas gerai pasakė... Vyrams nelemta suvokti moterų logikos...

Aš gal gėjus nenoriu būti :DDD

(redaguota)

Nikitac, pasakiai, manau, neteisingai, nors tu esi mergina tau labiau suprast, bet kiek esu as bendraves, ir seip pastebejes, galiu pasakyt, jeigu rasai pirmas ir ji neatraso, nera pizdec, galas, gali but supykusi ir noreti kad tu jos atsiprasytum :)

Bet cia tik as manau, nes kaip tas anegdotas yra: Mokslininkai suprato ko nori moteris, taciau ji persigalvojo :)

O tu Hubis_Smitch, kaip supratau, nori issipasakoti, tai geriau issipasakok geriem draugams, ir jeigu manai ji to verta stenkis del jos :) Tik neapsirik, nes man taip buvo tai dabar nesuprantu ko pats noriu, nes gali tiesiog nesutikti charakteriai, ir pns :)

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

(redaguota)

Moteru logika.

1. Vyras vėlai pareina į namus. - Meilužę įsitaisei, paleistuvi?! 2. Anksti pareina į namus. - Gal aš už tave dirbsiu, veltėdi?! 3. Daug dirba. - Reikėtų pažiūrėt, ką tu taip dirbi! 4. Mažai dirba. - Šeimos negali išmaitint, išsigimėli! 5. Mažai uždirba. - Iš tavo atlyginimo net katė neturi kuo šikt! 6. Daug uždirba. - Įsivaizduoju, kiek tu nuo manęs nusuki, kai tiek uždirbi! 7. Daug gauna, bet mažai dirba. - Nemaniau, kad teku už bandito! 8. Mažai gauna, bet daug dirba. - Tokių mulkių, kurie artų už skatikus, su šviesa reikia paieškot! 9. Mažai dirba, mažai gauna. - Pažiūrėk į mane - negaliu net gatvėj pasirodyt! 10. Daug dirba ir daug gauna. - Šitiek uždirbi, o aš trečią dieną tais pačiais kailiniais turiu vilkėt! 11. Nepadeda namie. - Aš tau nesisamdžiau namu darbininke! 12. Padeda namie. - Geriau jau ant sofos drybsotum, atgrubnagi! 13. Nedovanoja geliu. - Kai anytos gimimo diena, tai net mimozų leki pirkt! 14. Dovanoja geliu. - Kaimynas saviškei visa gėlyną užveisė, o čia mat tris nusususius gvazdikus šiaip ne taip išdrebino! 15. Nekalba švelnių žodžių. - Teisingai mama sakė, kad jie tik iki vestuvių tokie švelnūs! 16. Kalba švelnius žodžius. - Įdomu, kokia pempe tave tokių žodelių išmokė?! 17. Išneša šiukšles. - Pas meilužę išėjo! 18. Neneša šiukšlių. - Lauk iš namų! 19. Žiūri televizorių. - Tu tik ant lovos drybsoti moki! 20. Nežiūri televizoriaus. - Tau tik vienas dalykas galvoje!

Visą straipsnį galite rasti

Redaguota , nario Clev

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4763 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...