Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Trūksta man vieno žmogelio iš kauno kuris norėtų vasaros sezoną padirbėt senukuose pagalbiniu. O trūksta todėl jog kai atsiras dar vienas žmogus man grafikas išsidėstys normaliai..

Pagalbinio pareigos: Surankiot vežimėlius iš gatvių, pakeist vandens bambalius parduotuvėse, sudėliot laikrasčius. Gali tekt padėt kitiem sandeliuose..

Ieškau normalaus bahuro o ne vierhelio.. Man pačiam tik 14 metų, tad būtų gerai kad tas žmogus būtų 14-16.. Nors gali būt ir vyresnis.

Ko reikia?: Reikia medicininės (ją už ~30 litų padarys). Reikės dar darbų saugą praeit ir sodrą.

Atlyginimas: ~700 LT/mėn..

Tikiuosi atsiras drąsių ir mldc kas norėtų.

Redaguota , nario FenGas`

Čia jum ne pas senelius dirbt šiltnamiuose. Tiek mažai vien dėl to jog čia pagalbinis. O ne tikras darbuotojas. Pvz jei turit 18 metų galit ten tų automatinių tokių pakelėjų teises išsilaikyt ir gausit daugiau. Jei turit 18 galit dirbt viršvalandžius.. Ir pnš. Beto čia priima nuo 14 metų.

P.S. Jei kas susidomėjot parašykit į skype: MinTon369 arba PM..

Čia jum ne pas senelius dirbt šiltnamiuose. Tiek mažai vien dėl to jog čia pagalbinis. O ne tikras darbuotojas. Pvz jei turit 18 metų galit ten tų automatinių tokių pakelėjų teises išsilaikyt ir gausit daugiau. Jei turit 18 galit dirbt viršvalandžius.. Ir pnš. Beto čia priima nuo 14 metų.

P.S. Jei kas susidomėjot parašykit į skype: MinTon369 arba PM..

Kur aš dirbu priimtų, kad ir nuo 13, svarbu tai, kad kai yra darbo nešūdmaliauti...

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Čiau žiauriai mažai , aš dirbu pas ūkuninka gaunu į dieną po 80lt ir tai tikrai nėra daug , bet palyginus čia ir dar - senukau , tai žiauru.

Čia jau palyginus žiauriai gerai. ;oo Per 20 dienų 1,6k... ;o ( 80 * 20 ). Neblogai būtų pas toki dirbti.

O apie senukus: Gaila, jog tik Kaune... ;s Būtų Ukmergėje eičiau iškarto dirbti... :)

Redaguota , nario xpoe

14 metų ir jau darbas? Visai nieko, tik gaila iki kauno toli :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ten kur tu dirbi net nemanau kad legaliai.

Aš pats ne iš Kauno bet atsikrausčiau vasarai pas sesę dėl darbo..

Viskas legalu. Dirbu pas gimines. Firmoje nėra daug žmonių, bet viskas legalu, nieko nėra nelegalaus.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Ir tau mama prideda nemažą sumelę, tik tu to nežinai. Kad būtum laimingas ;)

Jūs visi tokie protingi, kiti gauna 800Lt/mėn. ir nesusiranda kitokio, o jūs nenorit susiburt ir įdarbinimo agentūros atidaryti? Kur po 80Lt į diena moka. Juokingi tie jūsų melai, jau rimtai iš proto ribų išėję, ar nebūtų darbdaviui lengviau už 60Lt per dieną (kuris 100% priimtu tokį pasiūlymą) pilnamečiui žmogui, kuris ir ilgiau dirbti gali ir mažiau knistis :)

Redaguota , nario VilmuX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...