Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4341 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, tikriausiai daugelis iš jūsų jau yra matę tokias nesąmones milijoną kartų, bet aš visgi bandysiu sudominti jus :). Pradėsiu kaip ir visi. Ką aš darau ir kas aš esu? Aš esu paprastas žmogelis kaip ir visi šioje planetoje, filmuoju ir keliu filmukus į portalą "youtube", nes man žiauuuriai patinka žaisti žaidimus, todėl darau tai kas man labai patinka. Rašau šitą prisistatymą dėl vienos priežasties, gauti žiurovų, kad ir kelis, bet jų gauti ir juos kažkaip įtraukti į mano channelį. Labai laukiu kritikos, nes pats žinau, kad yra kur tobulėti. Mano kompiuterio resursai yra pakankami, nors atsinaujinau juos praeitą vasarą. Filmukus keliu HD 720p formatu, nes nenoriu kad žiurovams išvarvėtų akys nuo pixelių . Mano garso kokybė yra pakankamai nebloga, nes naudoju HD garso įrašymui skirtą mikrafoną PHILIPS SBC MC150. Nors man ir 13 metų, daugelis sakys, kad aš dar vaikas ir pnš, bet aš to neslepiu, nes man visiškai negėda, kad man 13 ir kuriu filmukus. Labai atsiprašau už mano gramatiką, nes iš Lietuvių kalbos įšeina nekoks skaičiukas :lol:. Tikriausiai daugelis, net nenorės skaityti visos šitos nesąmonės, bet tikiuos, kad bent kažkokia dalis apsilankys mano kanale. AČIŪ. :)

Čia keli video:

Dažnai girdisi tavo balsas tik per viena kalonėle... Tu gal šone MIC pasidėjas? Nes keista klausyti kai tik šone girdisi balsas.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4341 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...