Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4775 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Informacija

Serveris startavo: 2013-05-23 7:00 valandą

Serverio greitis: 500x

Savininkas: Lauris

Registruokites jau dabar, nes vėliau bus daug sunkiau pradėti žaidimą.

Už pakviestą draugą gausite 10 goldo!

Pirmi 10 užsiregistravusiu gaus 10 goldo nemokamai !

Redaguota , nario lauriz
  • Neigiamai 1

Ane? Ziurek ka as turiu :)) 0e4cfcfe9faf5fa7e67225f9cb1f9b91495.png Ir čia nematau nieko blogo, kad žaidžiu pats. Pats esi žemo lygio, reklamuodamas mano serveryje savo šūdina jm-travi :)

Reklamuodamas? Hmm, gal atsigauk? :DD Aš tavo serveryje vapše net nesu užsiregistravęs dalbajobas tu kūrva :)))

P.s Mano JM-Travi.LT nėra šūdinas.

Jei pačio projektas šūdinas, ir jau taip matosi kad šūdas, ir nieko nesigaus, ubagas nusipirk domeną normalia, tada kažką daryk o ne supista travianz skriptą pasileidęs kurk serverį, po mėn laiko serverio nebeliks, nes jis šūdas.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Vapše, naujienos Lietuviškai, žaidimas Angliškai, nu šūdserveris grynas, nieko nesigaus, jei nemoki išsiverst į Lietuvių kalbą tai vapše :DDDD

Ne, nu tu dužęs totaliai. Tai ką, man naujienas rašyt angliškai? :DDD Nu *Myliu SuperGames.lt*, debilas tu galvok ką rašai. Pisk su savo tuo jm travi iš temos. Nematau tikslo verst į lietuvių kalbą, nebent esi pirmokas ir nesigaudai anglų kalboi.

Ne, nu tu dužęs totaliai. Tai ką, man naujienas rašyt angliškai? :DDD Nu *Myliu SuperGames.lt*, debilas tu galvok ką rašai. Pisk su savo tuo jm travi iš temos. Nematau tikslo verst į lietuvių kalbą, nebent esi pirmokas ir nesigaudai anglų kalboi.

Nu tu tai dužęs totaliai ^.^ Kas per projektas kuris reklamuojasi Lietuvių forumuose, Lietuviškos naujienos ir pan, o žaidimas Angliškas? Atsigauk :D nieko gero su tavo projektu neišeis.

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Nu tu tai dužęs totaliai ^.^ Kas per projektas kuris reklamuojasi Lietuvių forumuose, Lietuviškos naujienos ir pan, o žaidimas Angliškas? Atsigauk :D nieko gero su tavo projektu neišeis.

Nu tai *Myliu SuperGames.lt*, tu man siulai dabar rašyt naujienas angliškai? Nu jeigu pirmokas esi ir anglų nesigaudai ne mano bėda. Pats supranti, kad neturi prie ko prisikabinėt, svarbu tik pašmeižt kitus projektus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4775 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...