Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Fanbojai ka galiu jums pasakyt MS pudrina tik akis vietoi konsoles isleido tv priedeli kuris neprilygsta nes sony peliukui kuris skirtas zaidimams ir socialiniam gyvenimui kur galesi vienu akimirksniu serinti video zaidimu o ka su xbox galesi perjunk i tv kam to reikia jai tv turi pulta,

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

123 kompanija - www.123kompanija.do.am

Nori usidirpt pinigu? - http://adf.ly/?id=6354420

A6 pats turiu xbox 360, jis man patiko. Tikrai gera konsolė, geresnė už PS3, bet su xbox one tai jau tikrai microsoftas susimovė.

Ir kas blogai? Jei tau nepatinka Xbox One, tai ir nepatiks PS4, nes ten viskas panašiai tik nėra 90% funkcijų kurias turi Xbox One, ten tiesiog dėžė žaidimams. Microsoft nori jog žmonės sumokėja virš tūkstančio litų ar daugiau, nepasigailėtų ir turėtų universalų įrenginį.

Pateik priežastis kas jame blogai? Nes aš tik matau gražų šiuolaikinį kaip pridera dizainą ir puikias funkcijas.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ir kas blogai? Jei tau nepatinka Xbox One, tai ir nepatiks PS4, nes ten viskas panašiai tik nėra 90% funkcijų kurias turi Xbox One, ten tiesiog dėžė žaidimams. Microsoft nori jog žmonės sumokėja virš tūkstančio litų ar daugiau, nepasigailėtų ir turėtų universalų įrenginį.

Pateik priežastis kas jame blogai? Nes aš tik matau gražų šiuolaikinį kaip pridera dizainą ir puikias funkcijas.

Dizainas nesvarbu. Bet yra tokių dalykų kurie nereikalingi, pvz TV funkcija. Tas dalykas, kad xbox'as tave girdės net kai bus išjungtas. Ir panašios funkcijos.

P.S. PC FTW :D

• Teigiamai 1

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Dizainas nesvarbu. Bet yra tokių dalykų kurie nereikalingi, pvz TV funkcija. Tas dalykas, kad xbox'as tave girdės net kai bus išjungtas. Ir panašios funkcijos.

P.S. PC FTW :D

Nelygink kompiuterio su konsole... TV funkcija tikrai patogi ir reikalinga (labai patogu žiūrėti visokias varžybas ir pan., nes gali pažiūrėti taškų lentele.), xbox girdės tik įjungimo komanda kai bus išjungtas (manau lengviau pasakyti jog xbox įsijungtų). Jau buvo PS4 pristatymas ir jie tikrai nieko nepasiūlė į ką būtų galima bent pažiūrėti, jokių gerų naujovių.

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Nelygink kompiuterio su konsole... TV funkcija tikrai patogi ir reikalinga (labai patogu žiūrėti visokias varžybas ir pan., nes gali pažiūrėti taškų lentele.), xbox girdės tik įjungimo komanda kai bus išjungtas (manau lengviau pasakyti jog xbox įsijungtų). Jau buvo PS4 pristatymas ir jie tikrai nieko nepasiūlė į ką būtų galima bent pažiūrėti, jokių gerų naujovių.

Na varžybas galima per TV pažiūrėti taip pat. Taškų lentelę vistiek didžiąją dalį varžybų rodo.

• Teigiamai 2

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Galiu pasakyt kad ps3 man buvo zymiai geriau uz x360 del savo ekskliuzyviniu zaidimu. Manau del tos priezasties as vel rinksius ps konsole nei microsofto xone. Nes man reikalingas zaidybinis kompiuteris o ne tv priedelis kuris be forzos ir halo daugiau nk negali pasiulit :)269.jpg

Dabar pasakysiu,kad tavo PS3 man buvo tokspat šūdas,kaip ir tau Xbox. So čia nesibaigianti diskusija kokia geresnė konsolė.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...