Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nusipirkti ram'ų reik .

Dūxas stobal esi.

Visu pirma, kaip aš darau nueini į savo kompo saitą. Susirandi modelį. Tada būna parašyta kiek galima ram įdėt ir t.t

• Teigiamai 1

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

(redaguota)

To kompo as dar neturiu, bet pirksiu ji su 8 GB ram ir jei man bus per mazai, isidesiu daugiau. Bet as nezinau ar isviso galima deti ramus i toki kompa kuris pirktas jau surinktas? Jis vadinasi Inida Magnum ir jo saite neradau apie ramus aprasyta.

Redaguota , nario Grigalius
  • Neigiamai 1

-------------------------------------

Mano YouTube Kanalas

To kompo as dar neturiu, bet pirksiu ji su 8 GB ram ir jei man bus per mazai, isidesiu daugiau. Bet as nezinau ar isviso galima deti ramus i toki kompa kuris pirktas jau surinktas? Jis vadinasi Inida Magnum ir jo saite neradau apie ramus aprasyta.

Aš tau sakau atsisiusk CPU-Z ir rasi info kiek dar gali dėtis ram....

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Kam tau daugiau nei 8gb ram? ju pilnai uztenka... 4gb ram zaidimams ir 4-2gb programoms jei dar nekuri visokiu video ar negfixini tai vapse imk su 4gb ram..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...