Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

CMD daugiau kas naudoja, tad manau daugiau kas norėtų CMD formatu.

Paaiškink ko tu konkrečiai nori, -rep ( įsižėk į skriptą, pagal mane tai čia CMD, pagal tave tai nežinau )? :? :D Prajuokinai, kad jūsų serverį kritikavau tai jau -rep deliosi ? :D Juokdary.

Bet man tai yra tavo nuomonė nesvarbi, nes vistiek pagal tave nieko aš nedarysiu. :)

Redaguota , nario FormaT

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)

Čia bando primesti "skripterį" - Martis :D

Cry me a river.

Susimaišai ir ūžt pradeda, kad kažką ne tai pparašai. :/

Aš senai žinojau, kad keistas esi... :/

Kritikavai? Gi jau rašiau aš tau, kad tavo kritika man giliai po**ui, tiesiog nerūpi, supranti? Rašyk ką nori, vistiek į tai nekreipsiu dėmesio. :)

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Cry me a river.

Kritikavai? Gi jau rašiau aš tau, kad tavo kritika man giliai po**ui, tiesiog nerūpi, supranti? Rašyk ką nori, vistiek į tai nekreipsiu dėmesio. :)

Jeigu būtume nieko neparaše būtum ir nepastebėjas ką parašiai. Tad pradėk skirti nuo STRCMP į CMD komandas. Kitaip sakant COMMAND - reiškia CMD... Jis nekeistas o normalus žmogus, suprantatis skriptiną ir pagaudamas kampą. O tu jeigu maišai tai žinai kur eik...

• Teigiamai 1

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Cry me a river.

Again.. Tu manęs net nepažįsti, kritikavau ir verkei, net užblokavai, kad pasakiau tiesą - žlugę jūs. Tai kad baik čia savo istorijas skleist ir užtilk .

P.S Nebūtum kreipęs dėmesio, nebūtum atsakęs į mano pranešimą.

Kitiem dėkui.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Again.. Tu manęs net nepažįsti, kritikavau ir verkei, net užblokavai, kad pasakiau tiesą - žlugę jūs. Tai kad baik čia savo istorijas skleist ir užtilk .

P.S Nebūtum kreipęs dėmesio, nebūtum atsakęs į mano pranešimą.

Ne, tu rimtai debilas. :DD Tu bent žinai ką reiškia "verkti"? Jei taip - žinok neatrodo.

Užblokavau ? Debile, tu mane pats užblokavęs buvai, paskui kai apie nuomonių reiškimą rašinėjomės, nei iš kontaktų neišmečiau, nei block daviau. Atsičiūchink tu vieną kartą, maumedi.

Jei kas žlugę, tai tik tu.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ne, tu rimtai debilas. :DD Tu bent žinai ką reiškia "verkti"? Jei taip - žinok neatrodo.

Užblokavau ? Debile, tu mane pats užblokavęs buvai, paskui kai apie nuomonių reiškimą rašinėjomės, nei iš kontaktų neišmečiau, nei block daviau. Atsičiūchink tu vieną kartą, maumedi.

Jei kas žlugę, tai tik tu.

Kažkas labai pyktas, tu ožy eik Doviui į šikną lysk toliau, bandyk pritapti žąsine nelaimingas, tu esi nuskriaustas gyvenimo. Tai kad gali valinti iš čia, sako nerūpi nuomonę bet į ją atsako ir skaito... Nu degradavęs tu esi.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...