Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_liveforspeem_6f1759e.jpg

Taigi šis žaidimas jokia arkada, joks training išbandymas - čia jums vairavimą reiks nusistatyti patiems. Patys šio žaidimo kūrėjei pataria šį game žaisti su vairu, nes su pele bei klaviatūra ne vien tik, kad nepatogu, bet ir nesukuria realistinio pojūčio vairuojant bolidą. Pats malonumas atsiveria multiplayer žaidėjo kailyje, kai lenktyniaujate prieš žmones. Todėl nesunkiai galite įsirašę žaidimą, nusireguliuoti ir prisijunkti prie tinklo. Vien tik šita dalis daro lenktynes tikroviškesnes, kurios teiks jums jaudulį bei užsidegimą. Patvarkytas ir fizikos varikliukas, tuo pačiu ir geresnis lenktynių imitavimas, kuris pritraukia ne vieną 'racing' gerbėją. Beto žaidimas suteikia tikroviškumo vien dėl tokių smulkmenu, kaip : kuro baigimasis, galite tikrinti kuro sąnaudas per pravažiuotą trasą, išbandyti ir parinkti tinkamas padangas kelio dangai ir pan. Ši dalis nuo senesnės skiriasi tiek tikroviškumu tiek fizika, kaip tobulesnis mašinos sustojimas, geresnis įvairių būdų mašinų slydimas kelio danga, labai detalizuota padangos fizika, kaip buvo ankstesnėje, tarsi kiaušinio lukštas būtų atsišakojes kampais į šonus - čia to nėra, dar vienas aspektas, kuris neišslydo man iš rankų, tai bolido korpuso pažeidžiamumas, ko ankstesnėje dalyje pasigedome. Taigi ar tu pasiruošęs tam, ko dar nematei?

ŽAIDIMAS TINKA LABIAU LOŠTI PER TINKLĄ

Minimalūs reikalavimai:

1 GHz CPU

128 MB memory

3D graphics card

Vaizdai iš žaidimo:

f_lfs1m_04896a8.jpg

f_466dccf4573m_69c700a.jpg

f_s2SouthCitym_cb3a0a4.jpg

B-A=B+(-A)

• Parašė po 2 mėnesių...
  • ,
Guest ZipaS

Geras Game :) Kur ji Galima Atsisiusti?

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Man pavizdžiui jis patiko. Viena draugas pasiūlė, na ir neatsisakiau. Šeip įdomu, pirmas dienas lenktyniauti per Demo versiją, bet nucrackinau ir žaidžiau labai populiariame serveryje" Cruise Server " . Netgi dabar būna, kad užeinu :)

Bunnies{^^}Creed : Laužyt žaidimą nėra gerai. Beto, parsisiuntus Demo LFS, reikia parsisiūsti Vaistukus kitaip Crack, tadgi laužyt neturiu meno kodėl. Beto, žinau yra S2 nauja versiją už kurią paplot pinigus reikia. Man atrodo apie ją kalbėjai, bet dadėjau apie crack, paprastai pažaisti ;]

• Parašė po 2 mėnesių...

Taip geras žaidimas. Dar iki dabar tebedriftinu :)

Dabar ne į tema :D

Tie kurie žaidziat šitam žaide cruise, reiškes ateities šiame žaidime neturesite B). Geriau reiceriai ar drifteriai bukit bet tik ne cruise. Cruise toks man asmeniškai neįdomus. Koks įdomumas važinet ratais kad gaut kažkokius LTL ar licenzijas?

P.S. čia tik mano nuomone :P

2dkic5u.jpg

1043.jpg

25648u.gif

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 10 mėnesių...
Guest kikis2

kas noretu padriftinti tiklenrasykit man :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :kill: :help: :help: :help: :help: :help:

• Parašė po 11 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...