Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu čia pataikiai ? Prie ko čia tas "Tavęs klausė Dividito (Dividito ?? :DDD)...". Jis manęs nieko neklausė. Aš turėjau omeny, kad jo niekas nekalbino ir jis neįdomus, taip pat kaip ir tu. Tavęs niekas neprašė komentuoti. :) Eik geriau pasėdėk prie PAWNO, nors šiokia tokia nauda bus.

Ernestai - jei nepatinka - smuk iš čia. Jei tu taip nori, tai ir mauk į Lenkiją, ten manau tave su malonumu priims. :) O ir beto, Aleksas ne lenkas, o rusas. Aš čia matau LABAI didelį skirtumą. :)

Kai kažką pats išlaikysi NORS mėnesį, grįžk ir komentuok. Kol pats nieko doro nesi sukūręs, apart kelių normalių modifikacijų, nieko ir mums nesakyk, "pasaulio bamba".

Prajuokinai, aš tau turiu patarimą gera, dūsk tu viena kartą, užpisai, tipo jau toks kietas, oi visažinis, žėk dar ir Sancio lendi į šikną? Na kas be ko, visiems lendi.

Tiesiog jums pavydėti nėra prasmės, editintos modifikacijos? Yo... Išlaikyti ką nors mėnesį ? Esu išlaikęs ir ne viena serverį daugiau nei mėnesį, na bet tada Lietuvos "samperiai" buvo šiek tiek rimtesni, o jums laikyti serveri su editinta modifikacija, žemas lygis ;x Nieko nesakau, mapini gerai, dirbi su projektu neblogai, bet esi ožys ir tiek tai kad pats valink.

Sancio - Tu man mažiau nei nulis.. Grįžk vistiek į Lenkija.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Prajuokinai, aš tau turiu patarimą gera, dūsk tu viena kartą, užpisai, tipo jau toks kietas, oi visažinis, žėk dar ir Sancio lendi į šikną? Na kas be ko, visiems lendi.

Tiesiog jums pavydėti nėra prasmės, editintos modifikacijos? Yo... Išlaikyti ką nors mėnesį ? Esu išlaikęs ir ne viena serverį daugiau nei mėnesį, na bet tada Lietuvos "samperiai" buvo šiek tiek rimtesni, o jums laikyti serveri su editinta modifikacija, žemas lygis ;x Nieko nesakau, mapini gerai, dirbi su projektu neblogai, bet esi ožys ir tiek tai kad pats valink.

Sancio - Tu man mažiau nei nulis.. Grįžk vistiek į Lenkija.

Heh, pats ir grįžk jei tau reikia, nacionalistas supistas. Sutikčiau gatvė, būtum be dančių už nacionalizmą. Ir šeip, manau tu nieka geriau sukūrtum už Dovyda su Marčiu :)

Heh, pats ir grįžk jei tau reikia, nacionalistas supistas. Sutikčiau gatvė, būtum be dančių už nacionalizmą. Ir šeip, manau tu nieka geriau sukūrtum už Dovyda su Marčiu :)

:D Norėčiau pažėti kaip man dantys išmuštum, tiesiog pasakiau grįžti į Lenkija, tai čia skaitosi kažkoks jau nacionalizmas? :? Cool story bro. Supranti, manyk ką nori, nei man įdomu nei ką, tai kad shhhaaaaa. ;)

FormaT Tu kadanors uždust gali? Čj įsigimelis esi.

UP

Dėmesio stoka? :? Čj esi gamtos klaida t.y išsigimėlis.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)

Del to kurimo tai kaip cia pasakius... Nepirmas ju projektas kuris žlugsta, elife.lt ; sag.lt, visi žlugo arba buvo parduoti, su šituo manau panašus reikalas bus

Na, taip. Žlugo daugybė mano projektų, bet su šituo bandau kažką rimčiau pasiekti, tad manęs nenuvertink. :)

Nejuokink, jau žlugot, kaip ir sakiau

Redaguota , nario GReddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...