Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RPKaimeliai.Zaidziu.LT - Kviečiami visi!


Reklameris7

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergames.lt lankytojai ! Noriu jums pranešti gerą žinią. Gegužės 18 dieną - 18 valandą startuoja RP-Kaimeliai SA:MP serveris. Liko apie 7 dienų iki starto. Serverio modifikacija jau paruošta 70% ir vis kyla! Neseniai baigėme sukurti tunerių darbą. Dabar iš viso turime 8 darbus su pakvietimu ir 2 gaujas su pakvietimu, na 10 darbų su direktoriaus pakvietimu. Serveris pasižymės RP stiliumi. Bandysime atkurti realų gyvenimą. Serveryje XP kils 1XP/MIN, VIP'am 2XP/MIN, ADMIN 3XP/MIN, planuojame padaryti adminus 3 lygių. Taip pat šiame serveryje bus sunku užsidirbti pinigus. Pavyzdžiui. Butai kainuotų iki 30.000(LT), Namai iki 100.000(LT). Didžiausias biznis būtu 30LT/10MIN. Gautumėte 30(LT) per 10 minučių. Sistemos bus unikalios ir retai naudojamos. Todėl ir bus įdomiau žaisti, nes jūsų tikslas šiame serveryje bus - iš ,,valkatos'' tapti kaip ir ''turtuoliu'' tai padaryti jums bus labai sunku.

Serverio darbai su pakvietimu.

Taksi, Transporteriai, Dyleriai, Tuneriai, SWAT, Policija, Mechanikai, Medikai. 2 gaujos - Grove Street ir Ballas. (Taip pat dar liko sukurti ballas, policija, mechanikus, dylerius, dar planuojame sukurti apsaugos darbą).

Dabar serveryje yra išrinktas 1 Taksi / Transporterių direktorius. [Eko_Pacanovas] Dar yra paskelbtos atrankos į medikų, mechanikų, dylerių ir swat direktorius, taip pat į temų moderatorius. Pildykite, kol yra laisvų vietų!

Šiandieną forume gegužės 3 dieną pasiekėme 36 aktyvius narius forume. Greitai apie pirmadienį bus pakeistą galūnė į www.rpkaimeliai.lt Maloniai kviečiame jūs į šita serverį užeiti. po kolkas, tinklalapis taisomas, greitu metu veiks foriumas.

Maloniai RPkaimeliai.zaidziu.lt

projekto įkurėjiai: Sonny_Weems, Andrius_Gameris

Ir Moderatorius: Eko_Pacanovas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...