Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Guest

Ar nereikėtų padirbėti Administracijai ir ištrinti neaktyvius vartotojus? Vistiek nereikalingi,nerašo nieko [guns.gif]

• Atsakymų 64
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Guest Guest
yra nemazai tokiu vartotoju,kurie svarbiam reikalui esant,kai ko nors reikia tik tada prisijungia... :) trinti tikrai neverta ;)

O žinok yra tokių kurie išvis užsiregino ir nesilanko,neateina niekada [bounce.gif] [drool.gif]

Guest Guest
Tai kaip dabar tokius atskirti nuo tu apie kuriuos kalbejo tomusas

Man atrodo,kad Administracijai rodo paskutinis apsilankymas,ar kažką panašaus [bitchslap.gif]

Guest Guest
Nu rodo bet dabar visus dalyvius tikrinti??? Bergzdzias reikalas ir jeigu yra tokiu neaktyviu tai jie jug nieko nedaro blogo!

Na gerai įtikinot mane nekalbam šia tema :D [ekflag.gif]

Guest zombiux
Ar nereikėtų padirbėti Administracijai ir ištrinti neaktyvius vartotojus? Vistiek nereikalingi,nerašo nieko [guns.gif]

pvz as tai ismesciau tave nes uzpisi! pats kuri tokias temas kad visi klausinetu apie portala o tu svaigsti nesamones pats... FLOODERIS . [fu.gif]

P:S:tai vis delto ar sugrazins visa informacija? [mogguh.gif]

Guest Guest

Flūdas? [drool.gif] [drool.gif] Aš beveik visada ONLINE,todėl esu aktyvus ir aš jokio flūdo čia nematau [bye.gif]

Guest Guest
gal tu ir ne floodas bet man atroda kad floodini nes pvz buvo sukurta tema netgi del taves! ir dar perspejima turi 90% del flood [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif] [fu.gif]

Perspėjimas buvo uždėtas netyčia ir moderaorius manęs atsiprašė ;) Tad jei nežinai geriau patylėk... Ar nemanot,kad reikėtų geresnių ir gražesnių smailų,nes jie man tai nelabai?

Guest Guest

Na taip man gyvenime jie yra gan svarbūs [lmao.gif]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...