Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 64
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Guest Guest

Na jeigu viskas gerai bus,tai turetu atsirasti nauju modifikaciju

P.S. Rasau ne su savo PC ir nera LT kalbos :(

Guest Guest

Nieks dar nieko nezino,reik kalbeti su DoMInuS,bet va kam idomu kaip atrodo skype smailai:

afdf.jpg

Guest Guest

Jie bus judantys,kaip ir normalūs skype smailai,atrodys taip pačiai kaip per skype čiatą

Man atrodo jeigu bus šitie smailai,tai bus tikrai judantys. Aš kažkada buvau radęs judančius google'i.. [bounce.gif]

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Guest s!cK

Pas mane forume yra skype smailai ir visi juda :)

Guest Guest

Tu ką? Foto nematai? Pasižiūrėk kaip atrodo dar kartą ir paklausk savęs: "ar tinka jie?" Gal tada tau kas atsakymą pasakis...Vieniem Žmonėm vienaip atrodo kitiem kitaip,čia jau tau pačiam reikia apsispręst ar tinka,tikiuosi supratai Mane [headphones.gif] [eyes.gif]

Sugalvojau dar vieną klausimėlį,tik įdomu kas atsakis... Ko pagl jus reikėtų dar šitame Portale/forume? [headphones.gif]

Guest s!cK
Tu ką? Foto nematai? Pasižiūrėk kaip atrodo dar kartą ir paklausk savęs: "ar tinka jie?" Gal tada tau kas atsakymą pasakis...Vieniem Žmonėm vienaip atrodo kitiem kitaip,čia jau tau pačiam reikia apsispręst ar tinka,tikiuosi supratai Mane [headphones.gif] [eyes.gif]

Sugalvojau dar vieną klausimėlį,tik įdomu kas atsakis... Ko pagl jus reikėtų dar šitame Portale/forume? [headphones.gif]

Party taigi is mano atrodo forumo dar jemei smailu foto :D nes labai panasus

Guest Guest

Na ir? Vistiek ne tu juos kūrei tad kopijuoti galima ir aš žmonėm tik praodžiau

Guest s!cK

cia ir taip aisku kad ne as kuriu :D

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...
Gal kas gali padet reikia programos su kuria galeciau kurti judanti paveiksliuka arba isgrafiruota nicka parasykit skype: remix29 nes ce uzmirsiu!!!! busiu dekingas

Pabandyk "Adobe Photoshop", arba paprastesnius "GIF Creator,...",beje google viska zino. [ekflag.gif]

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...