Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ei, berniuk, gal mastyt pradėk, ir įsiskaityk ką tau žmonės rašo.

Nu supranti, internetas yra internetas, tegul rašo man "žmonės" ką tik nori, man vienodai šviečia. Nesiruošiu čia padlaižiauti ir būti kiekvieno "draugu". Va, tau matau ponia Rezidentas šikną laižo, reputaciją ant kiekvieno posto mėto, kad tik tu būtum jo draugu.. :( Sunkus tas gyvenimas, tobulų nėra, tai reikia bent internete draugų turėt, ane, Rezidente?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Nu supranti, internetas yra internetas, tegul rašo man "žmonės" ką tik nori, man vienodai šviečia. Nesiruošiu čia padlaižiauti ir būti kiekvieno "draugu". Va, tau matau ponia Rezidentas šikną laižo, reputaciją ant kiekvieno posto mėto, kad tik tu būtum jo draugu.. :( Sunkus tas gyvenimas, tobulų nėra, tai reikia bent internete draugų turėt, ane, Rezidente?

esu 99% įsitikinęs, kad jis man tą +rep užmetė, nes jam padėjau, atsakiau klausimą dėl reputacijos. Kokio velnio jis man turėtų padlaižiaut čia? Aš jį puikiai prisimenu kai jis šitam forume buvo prieš kelis metus, ir mes dar pakankamai gerai sueinam, todėl jis neturi jokio tolko man padlaižiaut, reiks pagalbos- padėsiu.

• Teigiamai 1
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...